✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Makebe Cindy Stævnejakke

3.375.00 kr.

Stævnejakke med Makebes specielle “Free Movement System”. Systemet er lavet af elastiske materialer, som giver rytteren bevægelsesfrihed i skulder/ryg området og sikrer komfort. Størrelserne er italienske, hvilket betyder at man skal vælge to størrelser større end normalt.

Stævnejakke med Makebes specielle “Free Movement System”. Systemet er lavet af elastiske materialer, som giver rytteren bevægelsesfrihed i skulder/ryg området og sikrer komfort.

Makebe er altid på udkig efter en forbindelse mellem tradition og innovation. Med mange års erfaring inden for hestesverden har Makebe sigte på, at udtrykke den sande historie om produkter, der er synonymer til stil og italiensk kultur, gennem sine skabelser. Makebes kreationer er 100% håndlavede i Italien med originale materialer. Brandet er et resultat af en livsstil baseret på hårdt arbejde, engagement, kreativitet og fantasi ved hjælp af moderne teknologi. Et specialiseret italiensk produktionskendskab og ekspertise, der kombinerer ældgamle traditioner med nogle af de mest avancerede teknikker fra det 21. århundrede. Makebe er et brand baseret på familieværdier, ærlighed og loyalitet. Passion er centrum for alting. Mangfoldighed og unikhed er hjørnestenene i Makebe-produktionen.

Vægt 0.5 kg
Farve

Brun, Sort, Grå, Blå

Størrelse

38 IT, 40 IT, 42 IT, 44 IT, 46 IT, 48 IT

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top