✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Tilbud

Mattes lang spring/kombi gjord slimline (læder)

(1 kundeanmeldelse)

1.359.00 DKK

  • DKK
  • DKK
  • DKK
  Farve på lammeskind*
  Elastiske remme*

Mattes Spring/kombi gjord i læder  med poly-flex membran. Gjorden er er udført i meget høj kvalitet og med et aftageligt lammeskindsovertræk, der runder sig om gjordens kanter, så sår og trykninger undgås. Gjorden specialdesignes i forhold til dine valg, så du får en gjord der er skræddersyet til dig og din hest.

Da alle gjordene fra Mattes specialdesignes, kan der forekomme op til 5 ugers leveringstid.

Mattes  Spring/kombi gjord udført i læder og med poly-flex membran. Gjorden er er udført  i meget høj kvalitet og med et aftageligt lammeskindsovertræk, der runder sig om gjordens kanter, så sår og trykninger undgås. Gjorden specialdesignes i forhold til dine valg, så du får en gjord der er skræddersyet til dig og din hest.

Gjorden fås i 4 modeller, alt efter din hests kropsfacon.

Anatomisk Gjord – til heste med et godt sadelleje og god plads til albuen

Asymmetrisk gjord – til heste med snæver plads mellem gjord og albue eller dårligt markeret gjordleje, hvor gjorden har tendens til at glide frem

Halvmåneformet gjord Til heste med korte rygge, brede ribben og/eller smal bringe og med tendens til hængemave, hvor gjorden glider frem og sidder for tæt ved albuen

Atletisk gjord – til heste med høj manke og slank krop, hvor gjorden har en tendens til at glide tilbage

Herudover designer du selv din gjord ved at vælge farven på læder samt lammeskind.

Gjordens midterstykke med integreret kryds-gjorde og sprede-indsats giver et ensartet tryk på brystbenet. Denne opbygning sikrer, at gjorden sidder helt tæt, så trykket fordeles optimalt over hele fladen, og der opstår ikke folder i gjorden. Gjorden er desuden elastisk i begge sider.

Gjorden har rustfri stålspænder med fjeder-løsning, der betyder, at man kan spænde gjorden med én hånd. Dornen falder selv på plads i hullet samt D-ringe til fastgørelse af hjælpetøjler.

Gjorden fås i størrelserne 105, 110, 115, 120, 125, 130, 135, 140 og 145

Kontakt os hvis du har spørgsmål til gjorden – vi er klar til at guide dig!

Vægt 1.2 kg
Gjord type

Anatomisk gjord, Asymetrisk gjord, Halvmåneformet gjord, Atletisk gjord

Størrelse

105 cm – 42”, 110 cm – 44”, 115 cm – 46”, 120 cm – 48”, 125 cm – 50”, 130 cm – 52”, 135 cm – 54”, 140 cm – 56”, 145 cm – 58”

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

1 review

 1. Iben (verificeret ejer)

Add a review

*

Top