✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Tilbud

Mattes pladegjord

2.199.00 DKK

    • DKK
    • DKK
    • DKK
    Farve på lammeskind*
    Elastiske remme*

Mattes pladegjord med lammeskind. Gjorden fås i en kort model (60 cm-90 cm) og en lang model (110 cm-145 cm). Gjorden fås desuden i 3 typer: Asymmetrisk, halvmåneformet og atletisk. Læs mere om modellerne nedenfor.

Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 5 ugers leveringstid.

Eksklusiv lædergjord med poly-flex membran og aftageligt lammeskindsovertræk, der runder sig om gjordens kanter, så sår og trykninger undgås. Gjorden er flad, smal og elegant med ekstra plads til albuen.

Gjorden har et bredt midterstykke med gennemgående gjordstropper og en speciel indre konstruktion, der giver et ensartet tryk på brystbenet. Denne opbygning sikrer, at gjorden sidder helt tæt, så trykket fordeles optimalt over hele fladen, og der opstår ikke folder i gjorden.

Den er desuden elastisk i begge sider.

Læder – fås i brun, sort og champagne

Lammeskindet – Vælg selv mellem alle Mattes farver

Rustfri stålspænder med fjeder-løsning, der betyder, at man kan spænde gjorden med én hånd. Dornen falder selv på plads i hullet.

D-ringe til fastgørelse af hjælpetøjler

Gjorden Fås i 3 modeller

Asymmetrisk – til heste med snæver plads mellem gjord og albue eller dårligt markeret gjordleje, hvor gjorden har tendens til at glide frem.

Halvmåneformet –  til heste med korte rygge, brede ribben og/eller smal bringe og med tendens til hængemave, hvor gjorden glider frem og sidder for tæt ved albuen.

Atletisk – til heste med høj manke og slank krop, hvor gjorden har en tendens til at glide tilbage

Vægt 1.2 kg
Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top