Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Januarudsalget er igang! Find alle tilbuddene her.

mattes design selv

Mattes underlag med lammeskind

  • Tilføj til kurv Design selv
  • Tilføj til kurv Design selv
  • Tilføj til kurv Design selv
  • Tilføj til kurv Design selv

Mattes underlag uden lammeskind

  • Tilføj til kurv Design selv
  • Tilføj til kurv Design selv
  • Tilføj til kurv Design selv

Design dit eget underlag - step by step

Derfor skal du vælge et Mattes underlag

Design dine egne Mattes produkter på ProHorse! Mattes er uovertruffen kvalitet, design, funktionalitet og holdbarhed. Denne kombination har gjort Mattes til et af verdens førende kvalitetsbrands indenfor ridesporten. Det er netop de innovative sadelunderlag og pads, som Mattes er kendt for. Mattes opdagede hurtigt, at et underlag med en dårlig pasform kan påvirke måden selv den bedste sadel ligger på hestens ryg.

Uovertruffen funktionalitet og kvalitet

Mattes lammeskindsunderlagene er fremstillet af den fineste lammeskind på markedet. Lammeskind har længe været kendt for sine naturlige egenskaber. Uldens evne til at ventilere gør desuden, at lammeskind er perfekt både sommer og vinter. Ulden kan absorbere op til 8 gange sin vægt i fugt, før det føles vådt, og kan derfor anbefales at bruges direkte mod hesten. Lammeskindet er desuden stødabsoberende og har en unik evne til at eliminere friktion.

Underlagene er håndlavede i hele processen fra start til slut med øje for enhver detalje. Når underlagene fremstilles, inspiceres hvert enkelt søm i underlaget nøje. Det er tysk grundighed, når det er bedst! Mattes stiller tårnhøje kvalitetskrav til alle produkter. Derfor får du som kunde også et unikt produkt, der holder i mange år.

Design og komfort i top

Mattes underlaget er designet, så det ligger anatomisk korrekt på hesten og følger konturene på hestens ryg. Samtidig har det en perfekt pasform under sadlen. Det patenterede ”Spine Free”-design sikrer, at hestens rygsøjle ikke er i kontakt med sømme, stof eller andre irritationselementer, hvilket eliminerer risikoen for trykskader på de følsomme områder af hestens ryg.

Få dit eget, unikke underlag

Med Mattes-konfiguratoren på Prohorse.dk har du mulighed for at designe dit eget og helt unikke Mattes-underlag. Du kan sammensætte farverne ud fra dine præferencer, og når du har besluttet dig for, hvordan dit Mattes-underlag skal se ud, bliver det sat i produktion. Da Mattes-underlagene produceres enkeltvist og direkte efter dine ønsker, kan der være en leveringstid på op til 5 uger.

Top