✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Mink Horse Pull-up Leaves Ridebukser, Str. 42

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Lækre og velsiddende sorte ridebukser fra Mink Horse udført i elastisk, 4-vejs stretch  materiale (viscose-polyester-spandex) og med full grip. Bukserne har en formskåret lining og en lidt højere taljen bagtil hvilket giver optimal komfort til rytteren.
Størrelsesguide

Lækker og velsiddende sorte ridebukser udført i elastisk, 4-vejs stretch  materiale (viscose-polyester-spandex). Buksen har indsats af et stærkt lycra materiale ned langs sidesømmene.  Bukserne er derfor som en leggings, dog uden knap og lynlås og samtidig har den de traditionelle ridebuksers fordele i forhold til støtte og pasform. Bukserne har en formskåret lining og en lidt højere taljen bagtil, hviket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt, og holder på det den skal.

Bukserne har fuld grip udført med små blade som dækker sædet og indersiden af benene.Buksebenene er afsluttet med en praktisk og comfortabel lycra manchet så bukserne tillpasser sig benets omfang. Et par skønne ridebukser til dig, der har fokus på komfort.

 

Vægt 0.4 kg
Størrelse

42/XL

Farve

Sort

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top