✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Mink Horse Show-Off Ice Vinter Ridetights

1.099.00 kr.

Lækre sorte thermo ridetights med fullgrip i silikone. Fremstillet i super stretch softshell materiale, som er behageligt og vandafvisende, vindtæt og hurtigtørrende. Læs mere nedenfor.

Størrelsesguide

Mink Horse Show-off Ice vinter ridetights er elegante of funktionelle, og er fremstillet i super stretch softshell, og har en fleece inderside. Bukserne har fullgrip i silikone, som giver en optimal kontakt til sadlen. Materialet er både vandafvisende, vindtæt og tørrer hurtigt.

  • Tights’ne har en lynlåslomme, som er velegnet til at bruge til telefon eller andre ejendele.
  • Mink Horse skrevet på det øverste stykke af lænden i samme farve som bukserne.
  • Fås i to varianter, en almindelig “klassisk talje”, og “en folded høj talje”, som kan foldes helt op til under barmen.
  • Bukserne er har bæltestropper.
  • Grippen har mønster som små søde is krystaller, som illustrerer at det er et par vinter ridebukser.Fås i sort. I str. 12y/14Y – 54/56Vaskes på  vrangen ved 30 ° C. Ikke egnet til tørretumbler.

Disse tights fås også som almindelige tights uden for, Show-Off Ridetight.

  • Målservice : Er du i tvivl om størrelsen? Skriv dine mål (talje/hofte/indvendig benlængde) til os, eller du kan benytte størrelsesguiden.
Vægt 0.4 kg
Talje

Klassisk talje, Folded høj talje

Størrelse

12Y/14Y(152cm/168cm), 34/36, 38/40, 42/44, 46/48, 50/52, 54-56

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top