✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Mountain Horse Minoue Hybrid Jakke

799.00 DKK

Ryd

Elegant Mountain Horse Minoue Hybrid Jakke er både foret, vindtæt og vandafvisende. Den har elastisk tech fleece i ærmerne og i siden for maksimal mobilitet og komfort.
Størrelsesguide

Mountain Horse Minoue hybrid jakke er en elegant jakke, perfekt til forår, efterår og sommer. Jakken er foret, vindtæt og vandafvisende og har elastisk tech fleece i ærmet og siden for maksimal mobilitet og komfort. Jakken har en 2-vejs YKK® lynlås foran, samt lommer med lynlås. Ydermere er jakken elastisk i bunden, som sørger for at man holder på varmen.
MH Logo badge på ærmet 

Vægt 0.6 kg
Farve

,

Størrelse

, , , , ,

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top