✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

Nathalie Horse Care After Work Wellness

129.00 DKK

Et hurtigtørrende produkt til at vaske hesten, som ikke skal skylles ud af pelsen. Produktet virker kølende og behageligt. Perfekt til at vaske hesten, efter en hård træning.

Hurtigtørrende koncentrat, som ikke skal skylles ud af pelsen efter brug.

Nathalie Horse Care After Work Wellness er benyttes til at vaske hestens krop og ben efter træning. Hestens hud bliver renset grundigt for sved, og produktet tørrer hurtigt og efterlader hesten ren og blød. Det virker som ren “wellness” og forkælelse på en varm eller svedig hest, da det har en kølende effekt, og føles friskt på hesten.

Produktet blandes op i vand i forholdet 1:20, og kan påføres med en svamp eller en blød børste.

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top