✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Nathalie Horse Care Clean Hands

(5 kundeanmeldelser)

32.00 kr.65.00 kr.

NATHALIE Clean Hands er en hurtigtørrende håndrense-gel, der giver optimal håndhygiejne i stalden. Et godt alternativ til håndvask, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Gelen efterlader huden renset – med en forfriskende duft af pære. Indeholder 82% alcohol.

NATHALIE Clean Hands er en hurtigtørrende håndrense-gel, der giver optimal håndhygiejne i stalden. Et godt alternativ til håndvask, når vand og sæbe ikke er tilgængelig. Gelen efterlader huden renset – med en forfriskende duft af pære.

Nathalie Clean Hands er et effektivt hånddesinfektionsmiddel med alkohol (sprit) som er mere effektivt over for mikroorganismer end vand og sæbe. Der er desuden tilsat glycerin. Den dufter godt og ikke af ren sprit. Påfør hånddesinfektionsmiddel på tørre hænder uden synligt snavs. Brug 1-2 pump af Nathalie Clean Hands. Gnid Clean Hands på håndfladerne, håndryggene, håndleddene, på alle fingrene, fingerspidserne og mellem fingrene. Det er vigtigt at blive ved i mindst 30 sekunder, indtil hænderne er helt tørre.

Nathalies gode råd:
Hav den altid lige ved hånden – i stalden, i bilen eller i tasken.

Ingredienser:
Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Denatonium Benzoate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol.

Rens uden vand og sæbe
Vægt N/A
Størrelse

50 ML, 300ML

Parfume

Med parfume, Uden parfume

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

5 reviews

 1. Irene Zobbe (verificeret ejer)

  Super behandling

 2. Kai Ivan Andersen (verificeret ejer)

  Super fin service og kom lyn hurtigt,
  Det er ikke sidste gang jeg handler der, og vil anbefale det til andre

 3. Irene (verificeret ejer)

  Super god service

 4. Susanne G. (verificeret ejer)

 5. Jens Schultz (verificeret ejer)

  God hurtig levering, har brugt Clean hands produktet igennem længere tid, og er meget tilfreds, udtørrer ikke hænderne i forhold til alm. håndsprit.

Add a review

*

Top