✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Nathalie Horse Care

NATHALIE Horse Care er en serie af plejeprodukter til heste, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken indhold eller effekt. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, og produceret og fremstillet af Persano Group A/S Danmark. Alle produkter i serien er dansk produceret, der er satset på en høj andel af naturlige og økologiske ingredienser. NATHALIE Aloe Vera Gel, der en helende og blødgørende gel til småskrammer og rifter, er 94 procent økologisk, NATHALIE Deep Cleansing Shampoo er mere end 50 procent økologisk, og NATHALIE Hoof Oil består af 100 procent ren lakseolie. Alle plejeprodukter fra NATHALIE Horse Care lever op til strenge kvalitetskrav. Både hvad angår indhold og effekt.Der er fuld deklaration på alle produkter.

Viser 1–16 af 32 resultater

 • Nathalie Horse Care After Work Wellness
  Nathalie Horse Care After Work Wellness
  Tilføj til kurv

  Et hurtigtørrende produkt til at vaske hesten, som ikke skal skylles ud af pelsen. Produktet virker kølende og behageligt. Perfekt til at vaske hesten, efter en hård træning.

 • Nathalie Horse Care Royal Sparkling Finish
  Nathalie Horse Care Royal Sparkling Finish
  Tilføj til kurv

  Glimmerspray til hesten. Påføres man, hale og pelse. Giv din hest et touch af glimmer og glamour, til brug i hverdagen, eller inden fremvisning/stævne. Indeholder et højt indhold af hudplejende ingredienser. 500ml.

 • Nathalie Horse Care Hov Gel Deluxe
  Nathalie Horse Care Hov Gel Deluxe
  Tilføj til kurv

  Nathalie Hose Care Hoof Gel Deluxe giver hestens hove ekstra shine, samtidig med at den styrker og plejer hoven. Iindeholder E-vitamin, Eukalyptus og lakseolie, og giver hoven en lækker cremet konsistent. Ingen skadelige ingredienser, giv hestens hove et flot og skinnende finish, uden at gå på kompromis med sundhed. 450ml.

 • Nathalie Horse Care Clean Hands
  Nathalie Horse Care Clean Hands
  Vælg muligheder

  NATHALIE Clean Hands er en hurtigtørrende håndrense-gel, der giver optimal håndhygiejne i stalden. Et godt alternativ til håndvask, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Gelen efterlader huden renset – med en forfriskende duft af pære. Indeholder 82% alcohol.

 • Nathalie Horse Care x Borstiq Farm grooming sæt
  Nathalie Horse Care x Borstiq Farm grooming sæt
  Tilføj til kurv

  Grooming sæt med produkter velegnet til gøre hesten klar til stævne, eller til brug i dagligdagen.

  Sættet indeholder følgende produkter:
  Borstiq Farm halebørste, Borstiq Farm Taljebørste PP, Borstiq Farm Taljebørste hestehår, Borstiq Farm hovrenser m/ kraftige børster, Nathalie Horse Care Digby Shampoo, Nathalie Horse Care Mane’N’Tale Gel, Nathalie Horse Care Hovolie, Nathalie Horse Care Show Shine Spray(Final Touch spray kan vælges istedet. Vedlæg kommentar til ordren).

  Følg nedenstående 5 steps for et super resultat.

 • Nathalie Horse Care Refreshing Touch Spray
  Nathalie Horse Care Refreshing Touch Spray
  Tilføj til kurv

  Nathalie Refreshing Touch er et universal-middel, der er velegnet til at rense rytterens udstyr og give det et forfriskende pust. Ideelt til den del af udstyret, der er svært at vaske såsom indersiden af ridehjelm og ridestøvler. Rengør skånsomt og minimerer bakterieopbygning. Fås i 250ml.

 • Nathalie Horse Care Salt Shampoo
  Nathalie Horse Care Salt Shampoo
  Vælg muligheder

  Salt Shampoo er en shampoo med en kløestillende effekt. Shampooen udnytter de kløedæmpende egenskaber i salt, og er især velegnet, når hesten klør man og/eller hale.

 • Nathalie Horse Care All Yellow Shampoo
  Nathalie Horse Care All Yellow Shampoo
  Vælg muligheder

  All Yellow Shampoo er specielt fremstillet til vask af gyldne heste så som palominoer og fjordheste. Kan anvendes til hyppig vask. Fjerner snavs og misfarvninger i pelsen og får man/hale/pels til at fremstå ren, blank og velplejet. 500ml.

 • Nathalie Horse Care All Brown Shampoo
  Nathalie Horse Care All Brown Shampoo
  Vælg muligheder

  All Brown Shampoo er specielt fremstillet til vask af brune heste. Kan anvendes til hyppig vask, og til heste med alle nuancer af brun. Fremhæver den brune farve. Får man/hale/pels til at fremstå blank og velplejet.

 • Nathalie Horse Care All Red Shampoo
  Nathalie Horse Care All Red Shampoo
  Tilføj til kurv

  All Red Shampoo er specielt fremstillet til vask af røde heste. Kan anvendes til hyppig vask, og til heste med alle nuancer af rød. Fremhæver den røde farve. Får man/hale/pels til at fremstå blank og velplejet. 500ml.

 • Nathalie Horse Care All White Conditioner
  Nathalie Horse Care All White Conditioner
  Vælg muligheder

  All White Conditioner er en balsam specielt fremstillet til skimlede og hvide heste. Er ideel at bruge efter vask med All White Shampoo. Fjerner de sidste gullige misfarvninger, fremhæver den hvide farve yderligere. Gør man/hale blød og let at rede ud.

 • Nathalie Horse Care Strong hold plait
  Nathalie Horse Care Strong hold plait
  Tilføj til kurv

  NATHALIE Strong Hold Plait er en flettevand, der giver glans og hold i fletningerne. Glider ikke mellem fingrene og fjerner støv i manen. 250ml.

 • Nathalie Horse Care Læder Sæbe
  Nathalie Horse Care Læder Sæbe
  Tilføj til kurv

  NATHALIE Glycerin Leather Soap er en glycerinsæbe, der er særligt fremstillet til pleje af læderartikler.

 • Nathalie Horse Care Læbepomade
  Nathalie Horse Care Læbepomade
  Tilføj til kurv

  Lækker læbepomade med mild duft, der holder læberne bløde og beskytter mod vind og vejr.

 • Nathalie Horse Care Mouth Fix
  Nathalie Horse Care Mouth Fix
  Tilføj til kurv

  Mouth fix er en salve til mundvigen. Den er baseret på pileekstrakt, som gør hestens hud smidig. Salven kan bruges både forebyggende til at blødgøre mundvigen, og den kan bruges til sårheling. 50ml.

 • Nathalie Horse Care Deep Cleansing Shampoo
  Nathalie Horse Care Deep Cleansing Shampoo
  Vælg muligheder

  Nathalie Deep Cleasing Shampoo er en dybderensende shampoo med klorhexedin, der virker antiseptisk, altså betændelseshæmmende. Shampooen er specielt fremstillet til vask af overfladiske sår og skrammer.

Viser 1–16 af 32 resultater

Nathalie Horse Care Plejeprodukter

Din hest fortjener den bedste pleje. Nathalie Horse Care producerer alle slags produkter til pleje af din hest. Herunder kan nævnes produkter til pels, hale/man og hove. Hvad end der ønskes produkter til dagligdagen, eller der skal klargøres til stævne, har Nathalie sortimentet af produkter som er nødvendige. Endvidere fremstiller mærket en serie af produkter velegnet til pudsning af læderudstyr. Herunder kan nævnes traditionel sadelsæbe- og fedt, samt Nathalies specielle læderolie og læderconditioner lavet på kokosolie.

Når kun det bedste er godt nok til din hest

Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen.

NATHALIE Foal Shampoo er svanemærket, og som det første plejeprodukt til heste deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Det betyder, at der også er taget hensyn til hesteejer og hestepasser, da risikoen for allergiske reaktioner er minimal.

Også Digby Shampoo, Digby Conditioner og Icelandic Horse Shampoo er svanemærkede.

For at få svanemærket skal produkterne leve op til strenge miljøkrav. Det gælder lige fra råvarerne til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering.

Der stilles ikke kun miljøkrav, men også krav til produkternes egenskaber for at sikre forbrugerne kvalitet og holdbarhed.

Yderligere er der skrappe krav til brugen af kemikalier. Det kommer både miljøet og din sundhed til gode.

Alle produkter i NATHALIE Horse Care-serien bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.

Nathalie Horse Care-serien består af tre linjer: Daily Care, Professional Touch og Medical Care.

I Daily Care-linjen finder du de svanemærkede shampooer, hovplejemidlerne baseret på lakseolie samt læderplejemidlerne, der er baseret på økologisk kokosolie.

På den måde kan du med god samvittighed holde din hest skinnende ren og blank i det daglige.

Medical Care-linjen består af produkter til for eksempel småskrammer, rifter og muk.

Her findes også den fine Mouth Fix-creme, der er baseret på pileekstrakt, som blødgør og plejer hestens mundvig.

Skal der gøres lidt ekstra ud af hesten til for eksempel stævne, kåring, show eller andet, så er det produkterne fra NATHALIE Horse Cares Professional Touch-linje.

Her finder du for eksempel Final Touch Spray med perlemor, der sætter prikken over i’et på en topklargjort hest.

Det er også i Professional Touch-linjen, at man finder shampooerne, der er udviklet specielt efter, hvilken farve hest de skal bruges til.

Nathalie Horse Care Digby Serien

Ikke nok med at Nathalie Horse Cares produkter effektivt kan benyttes til ethvert formål, har mærket også fremstillet en serie af svanemærkede produkter, uden parfume og parabener. Heri finder du både en shampoo til hyppig vask af hesten, og en conditioner som kan benyttes efterfølgende, til at gøre man/hale blød og ledt at udrede.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top