Om Prohorse.dk

Velkommen til Prohorse.dk– Vi har en ambition om at levere kvalitetsprodukter til hest og rytter til konkurrencedygtige priser. Gennem mange års erfaring med heste og ridesport  ved vi, hvad der er vigtigt for dig som rytter, og hvad der er vigtigt for, at din hest trives og præsterer optimalt. Selvom Prohorse.dk fortrinsvis er en webshop, har vi også et showroom i Bislev ved Nibe, hvor du har mulighed for at se et bredt udvalg af vores produkter og prøve dem, inden du køber.

Rådgivning

Ud over at vi håndplukker vores produkter, går vi meget op i rådgivning og service. Vi er ikke bange for at rådgive aktivt inden køb, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi er mærket med Webshop mærket

Når du handler på nettet, er det vigtigt, at du kan have tillid til den pågældende webshop. Vi samarbejder indgåmed webshop-mærket. Det er vores kunders garanti for, at de kan handle sikkert på nettet, når de besøger os.

Holdet bag Prohorse – fra ryttere til ryttere

Prohorse drives af Thomas og Anne Krogh. Anne har mere end 30 års erfaring med heste. Det er Anne, der står for udvælgelsen af produkter til Prohorse.dk og for at rådgive og vejlede kunderne. Anne har selv tre heste  Thomas står for den tekniske del af webshoppen, og han lægger vægt på at give kunderne en god oplevelse, når de besøger shoppen.

Vi kommer ud

Vi elsker at komme ud og møde kunderne. Derfor kommer vi gerne ud til arrangementer og lign. og viser vores produkter. Vi tager også ud til private arrangementer. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at vide mere.

Venlig hilsen

Team Prohorse

Thomas og Anne