Om Prohorse.dk

Velkommen til Prohorse.dk– Vi har en ambition om at levere kvalitetsprodukter til hest og rytter til konkurrencedygtige priser. Gennem mange års erfaring med heste og ridesport  ved vi, hvad der er vigtigt for dig som rytter, og hvad der er vigtigt for, at din hest trives og præsterer optimalt. Selvom Prohorse.dk fortrinsvis er en webshop, har vi også et showroom i Tune i forbindelse med vores heste wellnesscenter, hvor du har mulighed for at se et bredt udvalg af vores produkter og prøve dem, inden du køber.

Rådgivning

Ud over at vi håndplukker vores produkter, går vi meget op i rådgivning og service. Vi er ikke bange for at rådgive aktivt inden køb, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi er mærket med Webshop mærket

Når du handler på nettet, er det vigtigt, at du kan have tillid til den pågældende webshop. Vi samarbejder med webshop-mærket. Det er vores kunders garanti for, at de kan handle sikkert på nettet, når de besøger os.

Holdet bag Prohorse – fra ryttere til ryttere

Prohorse drives af Nicole Christiansen. Nicole har mere end 14 års erfaring med heste. Det er Nicole, der står for udvælgelsen af produkter til Prohorse.dk og for at rådgive og vejlede kunderne. Nicole har selv 8 heste. Gitte står for den tekniske del af webshoppen, og hun lægger vægt på at give kunderne en god oplevelse, når de besøger shoppen.

Venlig hilsen

Team Prohorse

Nicole & Gitte Christiansen