Om Prohorse.dk

Velkommen til Prohorse.dk!

Vi har en ambition om, at levere kvalitetsprodukter til hest og rytter, til konkurrencedygtige priser. Gennem mange års erfaring med heste og ridesport ved vi, hvad der er vigtigt for dig som rytter, og hvad der er vigtigt for, at din hest trives og præsterer optimalt. Vi tester produkterne selv efter strenge kvalitetskrav, således at vi utvivlsomt kan stå inde for produkterne.

Rådgivning

Ud over at vi håndplukker vores produkter, går vi meget op i rådgivning og service. I skal ikke tøve med, at spørge om rådgivning inden et aktivt køb. Kontakt os derfor endelig hvis du har spørgsmål til vores produkter. 
Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi er mærket med Webshop mærket

Når du handler på nettet, er det vigtigt, at du kan have tillid til den pågældende webshop. Vi samarbejder med webshop-mærket, og det er vores kunders garanti for, at de kan handle sikkert på nettet, når de besøger ProHorse.dk.

Hvem ejer Prohorse?

ProHorse har siden 2019 været drevet af Rasmine Laguna Kristensen. Rasmine har altid haft en stor passion for heste og ridesport, med mange års erfaring i ridebranchen. Det er også Rasmine, der står for udvælgelsen og test af produkter til Prohorse.dk, samt for at rådgive og vejlede kunderne. 

Venlig hilsen
ProHorse Rideudstyr