✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Creme & gel

I vores udvalg af creme og gel, finder du alt fra plejeprodukter til heste, til håndrensegels og læbepomader. Mange plejeprodukter fremstilles i gelform, som kan virke helende og behagelige for hesten. Se blandt andet vores aloe vera gel, som har en kølende effekt, og derfor kan benyttes til alt fra hudafskrabninger på heste, til solskoldninger hos rytteren. Cremerne fås både hestens hud, hestens mundvige og til koderne for at forebygge og behandle muk. Når huden er blød og fugtig, kan det forebygge skrammer og revner som dannes som følge af tør hud. Ligeledes kan creme til mundvigene forebygge sår i hestens mundvige, som er med til at holde hesten rask og glad. Har du spørgsmål til vores udvalg af creme og gel, er du velkommen til at kontakte os.

Viser alle 7 resultater

 • Cowboy Magic Detangler & Shine er en effektiv gel, som benyttes til at detangle filret man/hale. Produktet indeholder silke protein, som giver en flot glans, og håret vil føles super blødt og sundt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.
  Vælg muligheder
 • NATHALIE Clean Hands er en hurtigtørrende håndrense-gel, der giver optimal håndhygiejne i stalden. Et godt alternativ til håndvask, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Gelen efterlader huden renset – med en forfriskende duft af pære. Indeholder 82% alcohol.

  Vælg muligheder
 • Lækker læbepomade med mild duft, der holder læberne bløde og beskytter mod vind og vejr.

  Tilføj til kurv
 • Mouth fix er en salve til mundvigen. Den er baseret på pileekstrakt, som gør hestens hud smidig. Salven kan bruges både forebyggende til at blødgøre mundvigen, og den kan bruges til sårheling. 50ml.

  Tilføj til kurv
 • Aloe Vera Gel fra Nathalie Horsevare er en helende, beroligende og blødgørende gel med 94 procent ren aloe vera. Gelen har samtidig en kølende effekt.

  Tilføj til kurv
 • Tilføj til kurv
 • All Purpose Cream er salven, som er uundværlig i stalden. En niversalsalve, som sanner en antiseptisk barriere virker både plejende og blødgørende. Den kan bruges til alt lige fra mindre skrammer til mundvige.

  Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top