✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Hovpleje

På ProHorse.dk finder du et udvalg af hovpleje til hesten. Det er vigtigt at benytte hovplejeprodukter jævnligt i hverdagen, for at beskytte hovene. Hovolie og hovfedt tilfører fugt, og hjælper med at bevare hovenes elasticitet. På den måde forbliver hovene stærke, og forhindres i at tørre ud og slå revner. Hovpleje er derfor en fast del af staldinventaret, som kan benyttes i dagligdagen, såvel som ved klargøring til stævne. Hovolien giver ligeledes en flot shine til hovene, som fuldender looket på en klargjort hest. Hovpleje bør benyttes på rene hove for at opnå den største effekt. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Viser alle 5 resultater

 • Nathalie Horse Care Hov Gel Deluxe
  Nathalie Horse Care Hov Gel Deluxe
  Tilføj til kurv

  Nathalie Hose Care Hoof Gel Deluxe giver hestens hove ekstra shine, samtidig med at den styrker og plejer hoven. Iindeholder E-vitamin, Eukalyptus og lakseolie, og giver hoven en lækker cremet konsistent. Ingen skadelige ingredienser, giv hestens hove et flot og skinnende finish, uden at gå på kompromis med sundhed. 450ml.

 • Nathalie Horse Care x Borstiq Farm grooming sæt
  Nathalie Horse Care x Borstiq Farm grooming sæt
  Tilføj til kurv

  Grooming sæt med produkter velegnet til gøre hesten klar til stævne, eller til brug i dagligdagen.

  Sættet indeholder følgende produkter:
  Borstiq Farm halebørste, Borstiq Farm Taljebørste PP, Borstiq Farm Taljebørste hestehår, Borstiq Farm hovrenser m/ kraftige børster, Nathalie Horse Care Digby Shampoo, Nathalie Horse Care Mane’N’Tale Gel, Nathalie Horse Care Hovolie, Nathalie Horse Care Show Shine Spray(Final Touch spray kan vælges istedet. Vedlæg kommentar til ordren).

  Følg nedenstående 5 steps for et super resultat.

 • Nathalie Horse Care Hoof Brush
  Nathalie Horse Care Hoof Brush
  Tilføj til kurv

  Nathalie Horse Care børste til hovolie/hovfedt.

 • Nathalie Horse Care Hovfedt
  Nathalie Horse Care Hovfedt
  Tilføj til kurv

  Hoof Grease fra NATHALIE Horsecare er en hovfedt baseret på lakseolie. Lakseolie beskytter hoven og har den fordel, at den ikke indkapsler hoven. Det betyder, at hovens naturlige evne til at optage fugt fra omgivelserne og dermed bevare sin elasticitet. 500ml.

 • Nathalie Horse Care Hovolie
  Nathalie Horse Care Hovolie
  Tilføj til kurv

  Nathalie Horse Care Hovolie er en lækker hovolie, der er fremstillet af 100 procent ren lakseolie, som trækker ind og beskytter hoven.

Viser alle 5 resultater

Det er alfa omega at pleje hestens hove. Hovpleje bør derfor benyttes som en del af den daglige rutine, og om ikke andet mindst en gang om ugen.
For tørre hove kan resultere i at hovene tørrer ud og slår revner, mens for fugtige hove kan forårsage at hovene bliver meget bløde og sømhullerne udvider sig, således at hesten nemt taber sko.

Det er vigtigt at rense hestens hove hver dag. Der kan nemlig samle sig en masse skidt og sten i hovene. Her kan vi blandt andet anbefale Borstiq Farm Hovrenser med kraftige børstehår, som har en hård børste, som kan få det værste skidt fjernet.  Det kan være ubehageligt for hesten, og i værste tilfælde forårsage halthed hvis skidt ikke fjernes inden ridningen. Vær opmærksom på, at man skal passe på med at ramme strålen, når man renser hovene, idet det hesten er meget øm i denne. Ligeledes er det vigtigt at skidtet bliver børstet væk fra strålen, så den kan få luft. På den måde forebygger man nemlig også sur stråle.

Hestens hove bør ligeledes plejes med hovpleje produkter, herunder hovolie og hovfedt. Disse giver nemlig fugt til hoven, og hjælper derfor med at bevare hovens elasticitet. Produkterne bør benyttes på en ren og nyvasket hov. Hovolie giver også et flot shiny look, som kan være flot til specielle anledninger eller stævner, hvor hesten gerne skal være groomet flot. Vi anbefaler Nathalie Horse Care Hovolie og Hovfedt, som indeholder lakseolie, som giver hoven mulighed for at optage fugt fra sine omgivelser. Du kan også vælge Nathalie Horse Care Hov Gel Deluxe, som giver et flot og glimtende look.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top