Viser alle 7 resultater

På ProHorse.dk finder du et udvalg af hovpleje til hesten. Det er vigtigt at benytte hovplejeprodukter jævnligt i hverdagen, for at beskytte hovene. Hovolie og hovfedt tilfører fugt, og hjælper med at bevare hovenes elasticitet. På den måde forbliver hovene stærke, og forhindres i at tørre ud og slå revner. Hovpleje er derfor en fast del af staldinventaret, som kan benyttes i dagligdagen, såvel som ved klargøring til stævne. Hovolien giver ligeledes en flot shine til hovene, som fuldender looket på en klargjort hest. Hovpleje bør benyttes på rene hove for at opnå den største effekt. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os.

179,00 kr.
209,00 kr.
249,00 kr.
249,00 kr.
249,00 kr.
25,00 kr.
209,00 kr.

Det er alfa omega at pleje hestens hove. Hovpleje bør derfor benyttes som en del af den daglige rutine, og om ikke andet mindst en gang om ugen.
For tørre hove kan resultere i at hovene tørrer ud og slår revner, mens for fugtige hove kan forårsage at hovene bliver meget bløde og sømhullerne udvider sig, således at hesten nemt taber sko.

Det er vigtigt at rense hestens hove hver dag. Der kan nemlig samle sig en masse skidt og sten i hovene. Her kan vi blandt andet anbefale Borstiq Farm Hovrenser med kraftige børstehår, som har en hård børste, som kan få det værste skidt fjernet.  Det kan være ubehageligt for hesten, og i værste tilfælde forårsage halthed hvis skidt ikke fjernes inden ridningen. Vær opmærksom på, at man skal passe på med at ramme strålen, når man renser hovene, idet det hesten er meget øm i denne. Ligeledes er det vigtigt at skidtet bliver børstet væk fra strålen, så den kan få luft. På den måde forebygger man nemlig også sur stråle.

Hestens hove bør ligeledes plejes med hovpleje produkter, herunder hovolie og hovfedt. Disse giver nemlig fugt til hoven, og hjælper derfor med at bevare hovens elasticitet. Produkterne bør benyttes på en ren og nyvasket hov. Hovolie giver også et flot shiny look, som kan være flot til specielle anledninger eller stævner, hvor hesten gerne skal være groomet flot. Vi anbefaler Nathalie Horse Care Hovolie og Hovfedt, som indeholder lakseolie, som giver hoven mulighed for at optage fugt fra sine omgivelser. Du kan også vælge Nathalie Horse Care Hov Gel Deluxe, som giver et flot og glimtende look.