✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Læderpleje

Se vores udvalg af læderpleje på ProHorse.dk. Det er vigtigt at vedligeholde sine læderprodukter, for at forlænge læderets levetid. I vores udvalg af læderpleje findes forskellige varianter af lædersæbe og rens, som benyttes som første led til at fjerne snavs fra udstyret. Endvidere har vi forskellige varianter af læderfedt, -olie og conditioner, som benyttes efter rengøringen, for at gøre læderet blødt og smidigt. Udstyret har brug for læderfedt til at trænge ind og give fugt, og læderudstyr som ikke jævnligt pudses, vil typisk blive meget tørt, slå revner og
Læderpleje giver endvidere en flot blank finish på læderet, som gør udstyret flot og præsentabelt. Har du spørgsmål til vores læderplejeprodukter er du mere end velkommen til at kontakte os.

Viser alle 6 resultater

 • Nathalie Horse Care Refreshing Touch Spray
  Nathalie Horse Care Refreshing Touch Spray
  Tilføj til kurv

  Nathalie Refreshing Touch er et universal-middel, der er velegnet til at rense rytterens udstyr og give det et forfriskende pust. Ideelt til den del af udstyret, der er svært at vaske såsom indersiden af ridehjelm og ridestøvler. Rengør skånsomt og minimerer bakterieopbygning. Fås i 250ml.

 • Nathalie Horse Care Læder Sæbe
  Nathalie Horse Care Læder Sæbe
  Tilføj til kurv

  NATHALIE Glycerin Leather Soap er en glycerinsæbe, der er særligt fremstillet til pleje af læderartikler.

 • Nathalie Horse Care Læder Fedt
  Nathalie Horse Care Læder Fedt
  Tilføj til kurv

  NATHALIE Leather Grease er en klassisk læderfedt fremstillet med økologisk kokosolie, der er velegnet til den daglige pleje. Den økologiske kokosolie har en ekstra plejende og blødgørende effekt.

 • Nathalie Horse Care Læder Conditioner
  Nathalie Horse Care Læder Conditioner
  Tilføj til kurv

  Leather Conditioner fra NATHALIE er en læderbalsam indeholdende økologisk kokosolie. Kokosolie har en meget plejende effekt og gør læderet blødt. Leather Conditioner trænger hurtigt ind i læderet uden at gøre det fedtet.

 • Nathalie Horse Care Læderolie
  Nathalie Horse Care Læderolie
  Vælg muligheder

  Nathalie Leather Oil er en læderolie fremstillet med økologisk kokosolie. Kokosolie har en ekstra plejende og blødgørende effekt – og giver en dejlig duft.

 • Nathalie Horse Care Læderrens
  Nathalie Horse Care Læderrens
  Vælg muligheder

  Effektiv læderrens som renser læderet for skidt, sved og snavs – uden at udtørre det. Sprayen gør det nemt at komme ind i alle hjørner og kroge. Påfør læderrens, og tør derefter af med en ren klud. Behandl med læderfedt efter. Vi anbefaler Nathalie Horse Care Læder Conditioner, -Læderolie eller -Læderfedt.

Viser alle 6 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top