✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Man- og halepleje

Se vores udvalg af den bedste man- og halepleje på ProHorse.dk. Plejeprodukterne benyttes blandt andet til at give fugt til halen og udfiltre. En sart man og hale kan have tendens til at spalte og knække, såfremt den ikke plejes skånsomt med de relevante plejeprodukter. Det er derfor en god ide at benytte pleje til man og hale i den daglige rutine, for at holde hestens hår sunde. Benyt produkterne inden gennemredning af hale eller man, og børst aldrig en filtret hele igennem uden at have påført man- og halepleje. Plejeprodukterne giver ligeledes hale og man en flot glans, som kan fuldende looket på en fuldt groomet hest. Det er vigtigt at være opmærksom på, heller ikke at benytte for meget serum eller detangler i man og hale, hvis denne skal flettes, da dette kan gøre hårene glatte. Har du spørgsmål til vores produkter, samt brugen af dem, er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser alle 9 resultater

 • Cowboy Magic Detangler & Shine
  Cowboy Magic Detangler & Shine
  Vælg muligheder
  Cowboy Magic Detangler & Shine er en effektiv gel, som benyttes til at detangle filret man/hale. Produktet indeholder silke protein, som giver en flot glans, og håret vil føles super blødt og sundt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.
 • Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Rosewater Shampoo er en effektiv, koncentreret, skånsom shampoo, som er fremstillet til at opløse skidt, samt rense hår og pels, og efterlader håret rent og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Rosewater Conditioner er en koncentreret conditioner, som bærer præg af innovation på markedet for produkter til heste, men som i mange år har været anerkendt til menneskers hår. Pels/hår efterlades silkeblødt, skinnende og friskt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo
  Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Shine In Yellowout er fremstillet til, at neutralisere gule pletter på heste i alle farver, og efterlader pels og hår skinnende, silkeblødt og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Nathalie Horse Care x Borstiq Farm grooming sæt
  Nathalie Horse Care x Borstiq Farm grooming sæt
  Tilføj til kurv

  Grooming sæt med produkter velegnet til gøre hesten klar til stævne, eller til brug i dagligdagen.

  Sættet indeholder følgende produkter:
  Borstiq Farm halebørste, Borstiq Farm Taljebørste PP, Borstiq Farm Taljebørste hestehår, Borstiq Farm hovrenser m/ kraftige børster, Nathalie Horse Care Digby Shampoo, Nathalie Horse Care Mane’N’Tale Gel, Nathalie Horse Care Hovolie, Nathalie Horse Care Show Shine Spray(Final Touch spray kan vælges istedet. Vedlæg kommentar til ordren).

  Følg nedenstående 5 steps for et super resultat.

 • Nathalie Horse Care Strong hold plait
  Nathalie Horse Care Strong hold plait
  Tilføj til kurv

  NATHALIE Strong Hold Plait er en flettevand, der giver glans og hold i fletningerne. Glider ikke mellem fingrene og fjerner støv i manen. 250ml.

 • Nathalie Horse Care Showshine Spray
  Nathalie Horse Care Showshine Spray
  Tilføj til kurv

  Nathalie Show Shine er pelsglans i absolut særklasse. Giver øjeblikkelig smuk og glansfuld pels, holder man og hale blød og filterfri. 750 ml.

 • Nathalie Horse Care Easy Go Mane ‘n’ Tail Gel
  Nathalie Horse Care Easy Go Mane ‘n’ Tail Gel
  Vælg muligheder

  Easy Mane ‘n’ Tail Gel fra NATHALIE Horsecare en en gelé, der bruges efter vask. Gelen gør man og hale nemme at rede ud, og gør dem skinnende og velplejede. Gør at man undgår filter og knuder i halen.

 • Nathalie Horse Care Easy Go Mane n’tail Spray
  Nathalie Horse Care Easy Go Mane n’tail Spray
  Tilføj til kurv

  Nathalie Easy Mane & Tail Spray – ny forbedret sammensætning med endnu flere naturlige og meget virkningsfulde ingredienser. Effekten er forbedret markant og når nye højder. Balsam spray, der gør hårene blanke, bløde og glansfulde. Man og hale bliver med det samme fri for filtre og knuder.

Viser alle 9 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top