✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Mink Horse “MmAir Ultra” sadelunderlag m/stødabsorbering

759.00 kr.

Det ultimative sadelunderlag fremstillet med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbering.
Størrelsesguide

Sadelunderlag MmAir Ultra fra Mink Horse

Det ultimative sadelunderlag, fremstillet med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorption.

Oversiden af memoryskum delen er forsynet med et kraftigt silikone tryk, som fastholder sadlen på sin position.Undersiden er foret med en struktureret anti-skrid mikromesh, som sørger for at underlaget bliver liggende på sin position, samt fordeler og  transporterer fugtigheden væk fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes tør.

Underlaget er anatomisk korrekt udformet, med en hævet tilbagetrukket overkant, som giver maksimal mahn frihed.

Fleksible gjordstropper med velcro og korte stropper til fastgørelse i sadlens D-ringe.

I toppen af underlaget er der indsat et fintmasket materiale, som sørger for ventilation og frisk luft ned under underlaget.

Udstyret med et diskret sølvlogo på toppen.

Vægt 0.5 kg
Størrelse

16", 17"

Type

Dressur, Spring, Island/Sadelform

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

1 review

  1. Mette vang Rosenbjerg

    Nem Og overskuelig hjemmeside

Add a review

*

Top