✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Tilbud

Scharf Freedom Dressur Gjord, str. 55cm, brun

1.999.00 kr. 1.399.00 kr.

Det eksklusive og patenterede design sikrer, at hver del af gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet – uden at forstyrre funktionen af andre muskler.

Det eksklusive og patenterede design af SCHARF Freedom gjord er designet til, at hver del af gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet – uden at forstyrre funktionen af andre muskler. Gjorden arbejder sammen musklerne både horisontalt og vertikalt samt fremad- og tilbagegående. Gjorden er den første på markedet der virker intermuskulært. SCHARF Freedom gjorden har maksimal luftcirkulation samt eliminering af sved.

Gennem den anatomiske form giver optimal frihed ved brystben og albue. Gjorden kan med fordel bruges til sensitive heste.

Elastisk materiale med rullespænder i rustfrit stål gør gjorden let at spænde og sikrer høj komfort.

Gjorden kan foldes sammen, så den er lettere at transportere og ikke optager unødig plads.

SCHARF Freedom gjorden er et unikt produkt, patenteret og fremstillet i Europa med materialer af højeste kvalitet i overensstemmelse med EU-standarder. Gjorden fokuserer på livskvaliteten for hesten og dens høje kvalitet sikrer at du kan bruge den i mange år.

Fremstillet i 100% blødt smidigt skind og kan rengøres med alm. læderplejeprodukter.

SCHARF Freedom gjorden er den eneste gjord på markedet med integreret struktur fremstillet i ikke-deformerbar syntetisk fibre. Dette materiale fungerer som en indre “krop” uden snit, riller eller syninger. Dette gør Freedom gjorden umådelig stærk  og næsten umulig at knække. Den syntetiske fiber tåler modstand/træk på op til 750 kg. Den syntetiske “krop” er beklædt med premium læder for optimal kvalitet og elegance. Denne syntestiske fiber er brugt gennem generationer til ekstreme sports aktiviteter (klatring, skibsfortøjning, luftsport m.v.)  Dette produkt er certificeret efter europæiske sikkerhedsnormer.

Vælg mellem sort, chocolate brown og honey samt passende længder.

Vægt 1.3 kg
Farve

Chocolat, Honey, Black

Længde

40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top