✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Scharf Freedom Soft Reins – Central placering

1.499.00 kr.

SCHARF Freedom Soft Reins fungerer som en hjælpetøjle, hvor hesten undgår spændninger og har optimal frihed. Tøjlen kan fungere som en traditionel hjælpetøjle og/eller som en helt almindelig tøjle afhængig af positionen af hestens hoved. Læs mere nedenfor.

Kategorier: , ,

SCHARF Freedom Soft Reins, er et helt nyt innovativt koncept i forhold til den traditionelle tøjle.

Tøjlens design tilskynder hesten til at søge den optimale ramme, frem- og nedadsøgningen samt stræk af nakken. Denne position understøtter opbygningen af hesten muskulatur, derudover drager hesten en stor fordel af at tøjlen beskytter hestens mund mod overspændning fra rytteren.

Hvis der er modstand på tøjlen, fungerer den som en traditionel hjælpetøjle, men så snart kontakten med hestens mund når stop-ringen (coachring), bliver tøjlen øjeblikkeligt en helt normal tøjle og frigiver i det øjeblik spændingen i den faste del af tøjlen og inviterer straks hesten til at finde den mest korrekte ramme og undgår utilsigtet overbøjning.

En anden fordel ved SCHARF Freedom Soft Reins (tøjlen) er den elastiske sektion. Denne giver muligheden for at have en konstant, blød og fleksibel kontakt til hestens mund.

Dette innovative system giver tøjlen en vigtig tværgående funktion, som gør det muligt at bruge tøjlen som hovedtøjle uden at skulle tilføje en ekstra tøjle til træning af hesten.

Tøjle bredde: 1,5 cm

S = Small, Pony op til 1,20 M/12.2 hands (Længde 1,40 M + connector 40 cm. Total længde 1,80 M)

M = Medium, Cob/small full op til 1,65 M/16.2 hands (Længde 1,90 M – connector 40 cm. Total længde 2,30 M)

L = Large, Full op til 1,80 M/17.3 hands (Længde 2,20 M – connector 40 cm. Total længde 2,60 M)

XL = Ekstra large, X-full over 1,80 M/over 17.3 hands (Længde 2,60 M – connector 40 cm. Total længde 3,00 M)

Farve

, ,

Størrelse

, , ,

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top