✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

[vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column][vc_custom_heading text=”Scharf ridehjelme” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Droid%20Sans%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column width=”1/4″][cg_content_box_style1 content_box_url=”https://prohorse.dk/produkt-kategori/til-rytteren/ridehjelme/scharf-basis-ridehjelme/” first_text_field=”Scharf” second_text_field=”Basishjelme” content_box_description=”” content_box_img=”14142″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][cg_content_box_style1 content_box_url=”https://prohorse.dk/produkt-kategori/til-rytteren/ridehjelme/scharf-ridehjelme-med-lak/” first_text_field=”Scharf” second_text_field=”Hjelme med lak” content_box_description=”” content_box_img=”14141″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][cg_content_box_style1 content_box_url=”https://prohorse.dk/produkt-kategori/til-rytteren/ridehjelme/scharf-ridehjelme-med-krystaller/” first_text_field=”Scharf” second_text_field=”Hjelme med lak og krystaller” content_box_description=”” content_box_img=”14143″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][cg_content_box_style1 content_box_url=”https://prohorse.dk/produkt-kategori/til-rytteren/ridehjelme/scharf-ridehjelme-med-krystaller/” first_text_field=”Scharf” second_text_field=”Hjelme med krystaller” content_box_description=”” content_box_img=”14149″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/b1w8AH70ZG0″ el_width=”80″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=”” css=”.vc_custom_1510494077196{background-color: #ffffff !important;border-radius: 3px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Scharf design hjelme

Scharf er et dansk brand indenfor ridehjelme, hvor eksklusivt design, komfort og sikkerhed går op i en højere enhed. Scharf ridehjelmen er en letvægtshjelm med en rigtig god pasform og perfekt ventilation. Hjelmene har YKK spænde, 3M Scotchlite™ refleks, og COOLMAX®-for.

Design din egen Scharf ridehjelm med sten

Scharf ridehjelmene fås i en masse forskellige looks og farver, med velour eller croc på siderne, med mange forskellige typer lak på topstykket og med et væld af forskellige sten og krystaller i pipings. Du kan finde de mange forskellige designs her i shoppen. Finder du ikke et design der matcher din smag, så kontakt os, så kan vi guide dig. Når du har valgt dit favorit design fremstilles din unikke ridehjelm præcis efter dine ønsker. Da Scharf hjelmene designes ud fra dine ønsker kan der påregnes en leveringstid på ca. 6 uger.

Scharf ridehjelm tilbud

Når du køber din ridehjelm hos Prohorse.dk, giver vi prisgaranti. Det betyder at vi matcher eventuelt billigere tilbud på nettet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Komfort og sikkerhed i top

Scharf er en hjelm i topklasse både hvad angår design og sikkerhed, samtidig er hjelmen virkelig behagelig at ride med. Hjelmen er udført i et letvægtsdesign, så den er utrolig behagelig at have på og du kan ride i timevis uden at bemærke den.

Hjelmen har dessuden et svedtransporterende Coolmax foer, som kan tages ud og vaskes ved 30 grader. Det er en stor fordel, for alle ryttere kender den lugt, en ridehjelm får, når der er svedt godt i den, og der er aflejret både makeup og hårprodukter indvendigt. Herudover, har Scharf ridehjelmene luftgennemstrømningskanaler, som sikrer en god ventilering når du rider.

Scharf hjelmene er produceret af Aegis helmets, som står bag den særlige in-mould teknologi, som hjelmene er fremstillet udfra og som har den største in-house viden blandt alle hjelmfabrikker, herunder støbning, plast/skum injektion.

Med hjelmen fra Scharf får du en VG1 godkendt ridehjelm. Scharf hjelmene har følgende godkendelser og er selvfølgelig godkendt i EU og USA.

Se hele vores udvalg af Scharf ridehjelme her.

ASTM1163-4a (SEI)
VG1 01.040 2014-12 (CE)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column][vc_single_image image=”13978″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Top