På ProHorse.dk et bredt udvalg af lækkert rideudstyr til hesten, lige fra bandager til dækkener og sadelunderlag. Vi har samlet et udvalg af udstyr nogle af de bedste rideudstyrs brands på markedet, i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det er enormt vigtigt at sin hest bliver forsynet med det rigtige udstyr, for at kunne præstere bedst muligt. Du kan navigere i de forskellige underkategorier ved at benytte menuen til venstre.

Rideudstyr til hesten

Hvis du vil have så meget som muligt ud af din hobby, gælder det om at have det rigtige rideudstyr. Uanset om vi taler sadler, grimer, dækkener eller sadelunderlag. Det rigtige rideudstyr skal sikre, at din hest har det godt og yder det maksimale, så du får mange gode rideture. Enhver rytter er klar over at det er afgørende at have det rigtige udstyr på hesten, for at få mest muligt ud af ridningen. En sadel som ligger dårligt, et bid som er for blødt eller hårdt, eller en gjord der gnaver, kan have store konsekvenser for det ridemæssige udbytte. Derfor er det enormt vigtigt, at forsyne sin hest med udstyr som passer til den pågældende hest, og som er i god kvalitet, således at det kan holde til alt hvad det bliver udsat for i forbindelse med heste. En anden vigtig faktor som vi lægger stor vægt på, er sikkerheden. Ridning er nemlig også forbundet med risici, da vi har at gøre med et levende dyr. Derfor er udstyr som sikkerhedsstigbøjler, gamacher og pladegjorde en god ide at bruge, så man mindsker risikoen for at komme til skade, hvis uheldet er ude, mest muligt.

Kvalitets rideudstyr som er til at betale

Selvom du i vores sortiment finder masser af kvalitetsprodukter, koster de ikke en formue. Tjek eksempelvis vores lækre stalddækkener fra Mink Horse i lækker vaffelvævet kvalitet fremstillet i et funktionelt uld/thermo/acryl-materiale med virkelig høj fugttransporterende effekt. Stalddækkenet sørger for at holde din hest varm og tør, når det er koldt udenfor.  Står du og mangler en lækker lædergrime i kvalitetslæder og til en rigtig god pris, har vi en superlækker én fra Mink Horse.

Følg bloggen

På vores blog finder du masser af tips og tricks om rideudstyr og videoguides. Vi opdaterer løbende vores blogsektion med nyheder, så klik forbi og se alle de spændende blogindlæg. Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan du finder den rigtige Mattes gjord.