✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Accessories

Under kategorien Accessories finder du det, som du muligvis ikke ved at du mangler. Sådan er det altid omkring hestene, der er altid noget som er smart eller vigtigt have. Vores udvalg af accessories er ikke så stort endnu, men du finder bl.a. stævnenummer, som man aldrig kan få for mange af som stævnerytter. Vi forhandler også ekstra benstropper fra WeatherBeeta, som er gode at have liggende til den dag, hvor hesten kommer ind med ødelagte. Herudover findes af en nakkebeskytter, som er essentiel til hesten, som er sat omkring nakken. Vi har altså lidt blandet under kategorien Accessories, som langsomt bygger sig større. Har du nogle spørgsmål til vores accessories, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 6 resultater

 • Bodybandage som forhindrer slid og ubehag fra sporerne. Særligt velegnet til vinteren når hesten er klippet. Læs mere nedenfor.

  Vælg muligheder
 • 8m longetorv med zink karabinhage belagt med nikkel. Navy/rød.

  Tilføj til kurv
 • Lækker Fabbri støvletaske i en flot mørkegrå, til at opbevare og beskytte dine ridestøvler.

  Tilføj til kurv
 • Let, blød og elastisk fluemaske.
  Masken er komfortabel, og sidder samtidig godt fast på hestens hoved.
  65 % UV-bekyttelse.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Nyt innovativt produkt fra eQuick til brug under ridning, som yder UV-beskyttelse mod lys- og solfølsomhed, ubehag, øjenskade fra støv, affald/grene til hesten. 

  Vælg muligheder
 • Anatomisk nakkebeskytter med blød polstring, fremstillet i kernelæder.

  Tilbud
  Vælg muligheder

Viser alle 6 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top