✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Bandager

Find et nyt sæt bandager på ProHorse.dk. I vores sortiment finder du både fleecebandager og elastikbandager, samt bandageunderlag, til at påføre inden bandagerne lægges på. Hvad end der søges hvide bandager til stævner eller almindelige træningsbandager, har vi et udvalg i mange forskellige farver. Match bandagerne med vores sadelunderlag, og skab et stilrent look under ridningen. Bandagerne yder beskyttelse til hestens ben under ridningen, og forebygger dermed skader og kollisioner. Bandagerne er samtidigt komfortable til hesten. Det kan være svært at lægge bandagerne helt korrekt på – se vores guide i at lægge bandager på, hvor vi gennemgår hvert step i at lægge bandagerne på, så de sidder helt perfekt. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg, eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 5 resultater

 • Bandageunderlag af høj kvalitet med “High Density Memory Foam” samt klokkefunktion.

  Vælg muligheder
 • Ekstra bløde fleecebandager fra italienske Makebe. Udtsyret med velcrolukning, og flot logodetalje ved lukning. Sælges i sæt af to stk. bandager.

  Vælg muligheder
 • Praktiske og lækre kombinerede bandager fremstillet af en luksus-fleece med høj fugttransporterende virkning og kraftig solid elastik.

  Vælg muligheder
 • Antracitegra bandager fremstillet i luksus fleece, med velcro. 4 stk, leveres i lækker stof pose.

  Vælg muligheder
 • Kvalitets elastikbandager med velcrolukning, 4-pakning i smart stofpose.

  Vælg muligheder

Viser alle 5 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top