Viser 1–12 af 59 resultater

I den kolde periode er dækkener for mange hesteejere et must og fast inventar i stalden og på ridebanen. Hos Prohorse.dk finder du et udvalg af super lækre skridt-, ride-, insekt– og  stalddækkener i luksuskvalitet samt udedækken i samme høje kvalitet. 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

825,00 kr.
Tilbud

Coolers og fleecedækkener

WeatherBeeta Fleece Cooler Standard Neck

400,00 kr.
749,00 kr.
1.799,00 kr.
999,00 kr.
Tilbud
499,00 kr.629,00 kr.
Tilbud
499,00 kr.675,00 kr.

Accessories til dækkener

Weatherbeeta Halesnor

65,00 kr.

Accessories til dækkener

Weatherbeeta Satin Skulder beskytter

119,00 kr.
279,00 kr.

Accessories til dækkener

Weatherbeeta Stretch Skulder beskytter

379,00 kr.
Tilbud
949,00 kr.

Find det rette hestedækken

Her på siden finder du et bredt udvalg af de bedste dækkener på markedet til ethvert formål. Du kan derfor helt sikkert finde det perfekte dækken til din hest her på siden. 

Et oplagt valg er et dækken fra WeatherBeeta, som er designet således, at hesten kan bevæge sig naturligt. Deres dækkener har alverdens funktioner, og de har et dækken til enhver årstid.

Beskyt hesten med et ridedækken

Det er vigtigt at beskytte hesten mod kulde før og efter træning. Det gør du blandt andet ved at bruge et ridedækken eller skridtdækken. Et ridedækken er en uundværlig del af udstyret for hest og rytter. Et ridedækken bruges primært forår, efterår og vinter før, under og efter træning.

Hvis hesten er klippet, er det særligt afgørende, at man holder den varm under opvarmning, og igen når hesten skridtes af.

Hvis man bruger et ridedækken, før træningen begynder og måske i den første opvarmning, undgår man, at hesten ikke er varm, når man forlanger, at den skal arbejde. Samtidig beskytter dækkenet mod hurtig afkøling efter endt træning.

Det er vigtigt, at ridedækkenet er lavet i et materiale, der transporterer fugt vægt fra hesten og samtidig holder på varmen.

Mink Horse har udviklet en serie ridedækkener i et specielt materiale bestående af uld, termo og akryl, der er vævet i et specielt ”vaflet” mønster. Det giver en hel unik svedtransporterende og isolerende effekt. Materialet har desuden den funktion, at det er forholdsvist tungt, og derfor ligger det godt på hesten.

Lændedækken

Der findes forskellige modeller indenfor ridedækkener. Et lændedækken monteres på sadlen og ligger kun bag sadlen og beskytter lænden.

Fordelen ved lændedækkenet er, at rytteren på intet tidspunkt kommer i kontakt med dækkenet, og det sidder, hvor det skal, under hele rideturen. Endvidere kan du beholde lændedækkenet på under hele rideturen, hvilket er oplagt til skovture, eller hvis det er ekstra koldt om vinteren. 

Se vores store udvalg af ride-, skidt-, og lændedækkener her

Stalddækken

Et stalddækken er uundværligt udstyr til din hest. Stalddækkenet sørger nemlig for at holde din hest varm og tør, når den står i boksen. Fokus for et stalddækken er derfor den fugtisolerende effekt, den kuldebeskyttende effekt samt bevægelsesfrihed.

Når hesten ligger ned indendørs, risikerer den nemlig at samle en hel del fugt. Her er det essentielt, at stalddækkenet beskytter mod for meget fugt, så hesten ikke bliver kold og syg. 

Overgangsdækken

De danske overgangsmåneder har svingende temperaturer, og det er derfor super vigtigt, at holde hesten varm med et overgangsdækken. På den måde kan du sikre, at hesten hverken har det for varmt eller for koldt i perioden. 

 

Du kan vælge mellem mange forskellige designs og funktioner, samt hvor mange gram polyfill der skal være i. Fælles for alle vores overgangsdækkener er naturligvis deres ufortrødne fokus på kvalitet og pasform. 

Se vores store udvalg af overgangsdækkener her

Vinterdækken i fleece eller uld

Om vinteren skal din hest naturligvis have ekstra varm beskyttelse mod den bidende kulde. Her vil et vinterdækken i høj kvalitet være oplagt. 

Vælg mellem vinterdækkener i fleece og uld for ekstra varm foring, så din hest kan holde varmen over de kolde vintermåneder. 

Se vores udvalg af vinterdækkener her

Skridtdækken med sadeludskæring

Et skridtdækken med sadeludskæring dækker hesten fra skulderen og bagud og giver dermed bedre beskyttelse og varme end lændedækken.

På grund af sadeludskæringen kan dækkenet fæstnes under sadelklapperne, og rytteren kommer ikke til at sidde ovenpå dækkenet, men har fuld kontakt til sadlen.

I galopsporten bruger man et arbejdsdækken, som lægges under sadlen. Under arbejdet foldes dækkenets fronthjørner under sadlen, mens de løsnes og hænger frit ned over skulderen, når hesten skridtes af.

Dækkenet kan med fordel også bruges til almindelige rideheste over sadel og sadelunderlag, og det har den fordel, at det ikke har hverken frontspænder, haleklap eller andet, som egentlig bare er overskydende stof, der er i vejen, og som potentielt udgør en fare, hvis dækkenet hænger fast i noget på hestens vej.