Viser 1–12 af 22 resultater

I overgangsmånderne mellem sommer og vinter, skal hesten forsynes med et overgangsdækken- et dækken som hverken er for varmt eller koldt til årstiden. Derfor finder du i vores sortiment et udvalg af overgangsdækkener, med forskellige antal gram fyld. På den måde er det muligt for dig, at finde et dækken som egner sig præcis til den pågældende temperatur, samt vejr. Vores dækkener fås med forskellige funktioner, samt i forskellige prisklasser. Hvad de dog alle har til fælles er kvaliteter som god pasform, bevægelsesfrihed, åndbarhed og vandtæthed. Ligeledes er alle dækkener fremstillet i et klassisk design, som falder i enhver smag. Find et overgangsdækken i vores sortiment, og kontakt os gerne ved spørgsmål, vi er altid klar til at hjælpe.

825,00 kr.
Tilbud
1.119,00 kr.1.399,00 kr.

Overgangsdækken på 200g

I vores udvalg finder du overgangsdækkener i en masse forskellige modeller og varianter. Dette sikrer at du kan finde et dækken, som matcher netop din og din hests behov. I vores udvalg kan du både finde et overgangsdækken på 100, 150 og 220 g. Du kan derfor finde et overgangsdækken, som passer den specifikke årstid. Du kan også vælge at finde et dækken, som kan kombineres med en liner, så man kan justere alt efter hvor varmt det er på det pågældende tidspunkt. Din hest skal hverken fryse eller have det for varmt, og det er derfor vigtigt at du vælger et dækken med den helt korrekte volumen!

Overgangsdækken med hals

Et overgangsdækken med hals er fordelagtigt til at holde hestens hals varm og tør. I vores udvalg af Weatherbeeta dækkener, finder du en masse forskellige modeller, som har memoryskum ved manken. På den måde løftes dækkenet fra hestens manke og forhindrer slid. Derudover fjernes presset på hestens manke, som vil virke mere komfortabelt for hesten. I vores udvalg kan du finde et overgangsdækken både med aftagelig hals, eller fast hals. Det skal nævnes at Weatherbeetas dækkener med aftagelig hals er længere, end halsen på dækkener med fast hals.