Viser alle 3 resultater

Et ridedækken er en essentiel del af udstyret, som kan bruges til forskellige formål. Det er især super vigtigt at sørge for, at holde sin hest varm i de kolde vintermåneder med et skridttæppe, for at undgå sygdom og skader. Et skridttæppe gør et super arbejde i at holde hesten varm, når der skridtes varm og -af, og er derfor en uundværlig del af udstyret om vinteren. Et lændedækken kan fastgøres til sadlen, hvorfor det kan beholdes på under hele rideturen, eller til opvarmning. Et lændedækken kan også med fordel, benyttes til rideture i naturen i det kolde måneder. I vores udvalg findes også et vandtæt ridedækken, til at dække hele hesten for regn ved udendørs ridning, eller ridning på tur. Har du spørgsmål til vores udvalg af ridedækkener er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Ridedækken

Find et ridedækken til ethvert formål i vores sortiment. Et ridedækken kan benyttes til mange anledninger, og er særligt fordelagtigt i de kolde måneder. Det er vigtigt at holde hesten varm, for at forebygge skader, og sørge for hestens komfort. Det er nemlig vigtigt at hesten ikke bliver kold på krydset. Et ridedækken kan både fås som lændetæppe, et langt skridttæppe i fleece eller uld, eller som et vandtæt dækken der dækker hele hesten, og er perfekt til ridning i naturen på regnfulde dage. Et ridedækken skal kunne hold til lidt af hvert, og derfor er det vigtigt at vælge et, som er i en god holdbar kvalitet, og som kan holde mange vintersæsoner.

Skridttæppe

Et skridttæppe benyttes til at skridte af- og varm om vinteren, og er typisk lavet i fleece eller uld. Skridttæppet vil typisk være stort, og holde hele hestens krop varm. Når din hest er klippet om vinteren, er det vigtigt at lægge et skridttæppe på den. Et skridttæppe kan også benyttes til at lægge på hesten under transport, på staldgangen eller lignende. Derfor er det altid godt at investere i et skridttæppe som kan lukkes, så det kan sidde godt fast på hesten.

Lændedækken

Et lændedækken kan benyttes både til at skridte varm eller af, eller det kan beholdes på under hele rideturen. Dækkenet kan med fordel benyttes på de rigtig kolde dage, hvor hesten ikke nødvendigvis er helt varm efter at have skridtet varm. Lændedækkenet sidder fast til sadlen, og kan derfor holde hestens kryds varmt, uden at det generer rytteren under ridningen. I vores udvalg finder du både thermo lændedækkener som holder hesten varm og absorberer sved, og refleks lændedækkener, som kan benyttes i naturen i de mørke timer. Vi har også vandtætte lændedækkener, som er perfekte at lægge på hesten på en regnvejrsdag.