✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Ridedækken, skridttæppe & lændedækken

Et ridedækken er en essentiel del af udstyret, som kan bruges til forskellige formål. Det er især super vigtigt at sørge for, at holde sin hest varm i de kolde vintermåneder med et skridttæppe, for at undgå sygdom og skader. Et skridttæppe gør et super arbejde i at holde hesten varm, når der skridtes varm og -af, og er derfor en uundværlig del af udstyret om vinteren. Et lændedækken kan fastgøres til sadlen, hvorfor det kan beholdes på under hele rideturen, eller til opvarmning. Et lændedækken kan også med fordel, benyttes til rideture i naturen i det kolde måneder. I vores udvalg findes også et vandtæt ridedækken, til at dække hele hesten for regn ved udendørs ridning, eller ridning på tur. Har du spørgsmål til vores udvalg af ridedækkener er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 7 resultater

 • Makebe fleece skridttæppe
  Makebe fleece skridttæppe
  Vælg muligheder

  Fleeceskridttæppe med Makebe logo og lukning foran. Fås i S/M, som svarer til pony/cob, og L/XL, der svarer til full/x-full.

 • Weatherbeeta Thermocell Lændedækken
  Weatherbeeta Thermocell Lændedækken
  Vælg muligheder
  • Weatherbeeta Thermocell Lændedækken i super blødt materiale.
  • Dækkenet er sved- og fugttransporterende så hesten forbliver tør under ridningen.
  • Letvægt, men varmt hvilket gør det ideelt at bruge til ridning.
  • Sættes fast med velcro stropper som sættes fast til gjordstropperne, hvilket gør det nemt at tage af og på.
  Tilbud
 • Weatherbeeta Refleks Lændedækken Str. XS, M & L
  Weatherbeeta Refleks Lændedækken Str. XS, M & L
  Vælg muligheder

  Weatherbeeta Refleks Lændedækken er vandtæt og 300d stærkt.

  • 210T polyester lining
  • 100% boa fleece kant
  • Refleks kantbånd og detaljer
  • Stor haleklap med reflekser.
  • Velcro stropper ved gjord
  Tilbud
 • Weatherbeeta Fleece Ridedækken
  Weatherbeeta Fleece Ridedækken
  Læs mere

  Åndbart og svedabsorberende fleece lændedækken, perfekt til at benytte under ridningen, i de kolde måneder. Trækkes under sadelklap og lukket med velcro foran sadlen.

 • Weatherbeeta Refleks Lændedækken
  Weatherbeeta Refleks Lændedækken
  Vælg muligheder

  Weatherbeeta Refleks Lændedækken er vandtæt og 300d stærkt.

  • 210T polyester lining
  • 100% boa fleece kant
  • Trækkes under sadelklapperne, og lukkes med velcro ved manken.
  • Refleks kantbånd og detaljer
  • Stor haleklap med reflekser.
  • Velcro stropper ved gjord
 • Weatherbeeta Sherpa Fleece Cooler Standard Neck
  Weatherbeeta Sherpa Fleece Cooler Standard Neck
  Vælg muligheder

  Blød, åndbar og fugttransporterende Sherpa fleece cooler, med flot blødt stykke ved hals.
  Udstyret med et justerbart spænde foran, samt velcrolukning og krydsgjorde.
  Ideel til transport eller til at lægge på hesten efter rideturen.

 • WeatherBeeta Therapy-Tec Fleece Quarter Sheet WeatherBeeta Exercise Sheet WeatherBeeta Quarter Sheet WeatherBeeta Therapy Tec Quarter Sheet WeatherBeeta Competition Quarter Sheet
  WeatherBeeta Therapy-Tec Fleece Quarter Sheet WeatherBeeta Exercise Sheet WeatherBeeta Quarter Sheet WeatherBeeta Therapy Tec Quarter Sheet WeatherBeeta Competition Quarter Sheet
  Vælg muligheder

  Weatherbeeta lændedækken som sætter blodcirkulationen igang og øger muskelfunktionen. Keramisk teknologi som fungerer således at hestens kropsvarme reflekteres. Udstyret med velcrostropper til nemt at fastgøre til sadlen.
  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

Viser alle 7 resultater

Ridedækken

Find et ridedækken til ethvert formål i vores sortiment. Et ridedækken kan benyttes til mange anledninger, og er særligt fordelagtigt i de kolde måneder. Det er vigtigt at holde hesten varm, for at forebygge skader, og sørge for hestens komfort. Det er nemlig vigtigt at hesten ikke bliver kold på krydset. Et ridedækken kan både fås som lændetæppe, et langt skridttæppe i fleece eller uld, eller som et vandtæt dækken der dækker hele hesten, og er perfekt til ridning i naturen på regnfulde dage. Et ridedækken skal kunne hold til lidt af hvert, og derfor er det vigtigt at vælge et, som er i en god holdbar kvalitet, og som kan holde mange vintersæsoner.

Skridttæppe

Et skridttæppe benyttes til at skridte af- og varm om vinteren, og er typisk lavet i fleece eller uld. Skridttæppet vil typisk være stort, og holde hele hestens krop varm. Når din hest er klippet om vinteren, er det vigtigt at lægge et skridttæppe på den. Et skridttæppe kan også benyttes til at lægge på hesten under transport, på staldgangen eller lignende. Derfor er det altid godt at investere i et skridttæppe som kan lukkes, så det kan sidde godt fast på hesten.

Lændedækken

Et lændedækken kan benyttes både til at skridte varm eller af, eller det kan beholdes på under hele rideturen. Dækkenet kan med fordel benyttes på de rigtig kolde dage, hvor hesten ikke nødvendigvis er helt varm efter at have skridtet varm. Lændedækkenet sidder fast til sadlen, og kan derfor holde hestens kryds varmt, uden at det generer rytteren under ridningen. I vores udvalg finder du både thermo lændedækkener som holder hesten varm og absorberer sved, og refleks lændedækkener, som kan benyttes i naturen i de mørke timer. Vi har også vandtætte lændedækkener, som er perfekte at lægge på hesten på en regnvejrsdag.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Seneste viste produkter

Top