Viser alle 5 resultater

Mange vælger at give deres hest vinterdækken på hen over vinterperioden. Men hvilke egenskaber skal du egentlig gå efter, når du skal anskaffe dig et vinterdækken til din hest? Læs vores guide her, og gå på opdagelse i vores udvalg. Vi har mange modeller fra flere anerkendte mærker, som hver især opfylder forskellige behov for dig og ikke mindst din hest.

1.799,00 kr.
999,00 kr.
Tilbud
949,00 kr.
Tilbud
1.119,00 kr.1.399,00 kr.

Om vinteren hører lave temperaturer, vind og nedbør til. Derfor er det vigtigt, at du holder din hest varm, tør og komfortabel med et vinterdækken. Og når du investerer i et nyt vinterdækken, er der nogle ting, som er gode at huske på. For det første, skal du vælge et dækken i en slidstærk kvalitet. For det andet, skal du tænke over, hvor tykt dækkenet skal være. Og for det tredje, er det vigtigt, at du sørger for at finde et vinterdækken med den rigtige pasform og maksimal bevægelsesfrihed for netop din hest.

Slidstærke vinterdækkener

Slidstyrken på et dækkens yderside er opgjort i denier, forkortet D, og normalt er slidstyrken på materialet mellem 600 og 2.000 denier. Som hovedregel gælder det, at jo højere værdien er, jo mere slidstærkt er dækkenet.

Varme og tykke vinterdækkener

Angivelsen af hvor mange gram et dækken har, betyder hvor mange gram polyfill dækkenet har, og dermed hvor varmt og tykt det er. Hvilken tykkelse, du skal købe, afhænger her blandt andet af, om din hest er klippet eller ej.

Når temperaturen rammer de cirka 10 grader, anbefaler vi at lægge et 200g dækken på hesten, hvis den er klippet. Ligeledes anbefaler vi et dækken på 300g, når temperaturen falder yderligere til ned omkring 0-5 grader. På den måde vil hesten blive holdt tilstrækkelig varm i de kolde måneder.

Vinterdækkener med eller uden hals

I vores udvalg af vinterdækkener finder du også dækkener både med hals, uden hals og med aftagelig hals. Halsen har lige så meget polyfill i som selve dækkenet og er således lige så varm som resten af dækkenet. Det er dog ikke alle heste, der bryder sig om at have hals på, og derfor anbefaler vi, at du vælger et dækken med aftagelig hals. På den måde kan du prøve dig frem, og tage halsen af og på efter behov.

Er din hests vinterdækken varmt nok?

Hvis du er i tvivl om, om din hest fryser med sit vinterdækken på, kan du nemt finde ud af, om dækkenet er tilstrækkeligt tykt. Du ligger blot en hånd på ryggen af hesten under dækkenet eller på ørene. Hvis der er lunt, er dækkenet varmt nok, og hvis der er koldt, bør hesten få et tykkere dækken på.

Invester i et godt vinterdækken fra ProHorse

Et vinterdækken er ofte en stor investering, og netop derfor kan det godt betale sig at ofre lidt ekstra på at få et kvalitetsdækken, der er slidstærkt og som kan holde i mange sæsoner. 

Se vores udvalg her på siden, og find det helt rigtige vinterdækken til din hest. Hvis du ligger inde med spørgsmål til vores dækkener, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.