Viser alle 3 resultater

Forhindr fluer, myg og insekter i at genere hesten i sommerens varme måneder, med mange lyse foldtimer. Vores udvalg af fluemasker, yder blandt andet UV-beskyttelse. I vores sortiment findes der også fluemasker med lang næse, således at mulen også bliver beskyttet for insekter og solforbænding. Maskerne sidder godt til, så fluerne er forhindret i at komme ind under masken på hesten. Maskerne er udstyret med fleecekanter, og skaber således ekstra komfort for hesten . Det er vigtigt at hesten kan få lov til, at gå på fold i fred, uden irritation fra insekter og fluer, og fluemasker er derfor en gavnfuld investering til hestens velbefindende.

Tilbud
109,45 kr.
Tilbud

Fluemaske til hest og pony

En fluemaske er en uundværlig beskyttelse til din hest om sommeren. Din hest fortjener at gå på fold i fred og ro uden at bliver generet af fluer og andre insekter. Om sommeren er hestene nemlig særligt plaget af, at fluerne sætter sig i hestens øjne, hvilket irriterer hesten og kan give øjenbetændelse.

Med en fluemaske sørger du for at fluerne ikke kan sætte sig i hestens øjne, og den kan nyde livet på folden. Fluemaskerne kommer i en masse forskellige designs, hvor blandt andet ører og mulen, også er dækket. Ud over det, kommer de også i en masse fede farver, så masken er nem at finde, hvis hesten skulle finde på at smide den på folden.

Fluemaske med UV-beskyttelse

Mange heste med lyse muler, kan risikere at blive solskoldede om sommeren. Med en fluemaske med næse og UV-beskyttelse, forhindrer du at hestens mule bliver forbrændt samtidig med at du holder insekterne væk. Det er sikkert at sige at der bliver slået to fluer med et smæk.

Fluemaske med stretch

Fordelen ved at vælge en fluemaske i stretch materiale er, at den vil have svært ved at smide den på folden. Det bløde strækbare stof, generer ikke hesten, selvom det sidder tæt. En strækbar maske er også mere sikker, henset til at masken næppe vil kunne dreje rundt på hestens hoved. Det anbefales at vælge modellen med to huller til øjnene. På den måde vil der være mindst sandsynlighed for, at hesten får nettet i øjnene.