✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se alle vores forårsfavoritter lige her!

Fortøj

På ProHorse.dk finder du et udvalg af fortøj. Et fortøj kan være et gavnfuldt hjælpemiddel under særligt springdisciplinen. Om det er hovedet som skal hjælpes i position med en martingal, sadlen som skal blive liggende helt korrekt, eller andre formål, kan et fortøj være super behjælpeligt, for at nå de bedste resultater med din hest. Du finder blandt andet de lækre fortøj fra A Equipt, Acavallo og Weatherbeeta i super blødt europæisk læder. For mange heste er det super vigtigt, at man rider med et godt fortøj samt martingal, især inden for spring samt terrændisciplinen.

Viser alle 4 resultater

 • Acavallo 5-punkts fortøj
  Acavallo 5-punkts fortøj
  Vælg muligheder
  • 5 punkts fortøj i italiensk kalveskind med martingal.
  • Designet efter hestens anatomi med indbygget elastik, som sikrer maksimal bevægelsesfrihed for hesten.
  • Alle stropper er justerbare og elastiske, således at fortøjet kan tilpasses perfekt til hesten.
  • Aftagelig martingal
  Tilbud
 • A Equipt Agenda Fortøj
  A Equipt Agenda Fortøj
  Vælg muligheder

  Elegant 3-punkts fortøj i blødt portugisisk læder, som matcher Agenda serien.

 • Freejump Fortøj
  Freejump Fortøj
  Vælg muligheder

  Det innovative Freejump fortøj giver rytteren mulighed for at holde en stabil og blid kontakt til hestens mund, og er særligt egnet til unge, sensitive eller fremadgående heste. Læs mere om fortøjet nedenfor.

 • AEquipt Olympic Martingal
  AEquipt Olympic Martingal
  Vælg muligheder

  Luksus fortøj i Portugisisk læder. Udstyret med justerbar martingal. Fortøjet er designet med flotte hvide syninger, og kan justeres ind og ud efter ønske.

  Tilbud

Viser alle 4 resultater

Fortøj med martingal

Et fortøj er for mange ryttere et helt uundværligt værktøj, til at sørge for at sadlen bliver liggende, uden at glide tilbage. Ligeledes kan fortøjet kombineres med en martingal, som typisk allerede hører med fortøjet når man køber det. Martingalen kan hjælpe med at sørge for, at hestens ikke går for højt med hovedet. Såfremt hesten slår med hovedet, kan det nemlig forstyrre ridningen enormt meget. Et uroligt hoved kan især være have konsekvenser når der rides springning, da det kan ødelægge roen og rytmen rundt på banen.

5-punkts fortøj

I vores udvalg finder du et udvalg af justerbare 5-punkts fortøj, som således kan spændes ind og ud, flere steder på fortøjet. Dette er at foretrække, så man ikke risikerer at fortøjet sidder for stramt og giver slidmærker på skuldre eller bringe. Ligeledes må det heller ikke sidde for løst, særligt mellem benene, da hesten vil kunne risikere at få benene ind i fortøjet. Dette kan være utrolig farligt, når der springes og hestens ben foldes ud i landingen. Fortøjet sættes fast til gjorden med en karabinhage eller en anden sikker lukning, hvor at fortøjet nemt og hurtigt kan komme af.

Fortøj som passer til resten af hestens udstyr

I vores udvalg finder du mange fortøj, som matcher både trenser og gjorde fra samme mærker. Udstyret kommer nemlig typisk i serier, så det passer sammen.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top