✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Gamacher

Under ridningen er det vigtigt at beskytte hestens ben. Gamacher er derfor en uundværlig del af udstyret, når det kommer til beskyttelse mod slag og forebygning af skader. Her på siden finder du et bredt udvalg af gamacher til heste med forskellige funktioner – alle i høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af gamacher, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Viser 1–16 af 43 resultater

 • Zandona Carbon Air X-Country Gamacher bagben
  Zandona Carbon Air X-Country Gamacher bagben
  Vælg muligheder

  Gamacher udviklet til at yde den bedste beskyttelse af hesten i terræn-disciplinen. Carbon fiberelementerne understøtter den termiske isolering for leddene, der gør at varmen frigives, samtidig med at den mekaniske modstand mod slag øges.

  Denne vare sendes fra fjernlager, der kan derfor forventes en leveringstid på 5-7 dage.

 • terrængamacher
  terrængamacher
  Vælg muligheder

  Gamacher udviklet til at yde den bedste beskyttelse af hesten i terræn-disciplinen. Carbon fiberelementerne understøtter den termiske isolering for leddene, der gør at varmen frigives, samtidig med at den mekaniske modstand mod slag øges.

  Denne vare sendes fra fjernlager, der kan derfor forventes en leveringstid på 5-7 dage.

 • Zandoná Superior Air Pony Forbensgamacher
  Zandoná Superior Air Pony Forbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Superior Air Pony Forbensgamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Superior Air Pony Bagbensgamacher
  Zandoná Superior Air Pony Bagbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Superior Air Pony Bagbensgamacher er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher
  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher
  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Superior Air Pony Velcro Forbensgamacher
  Zandoná Superior Air Pony Velcro Forbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Superior Air Pony Velcro Forbengamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Superior Air forbensgamacher, Str. S
  Zandoná Superior Air forbensgamacher, Str. S
  Vælg muligheder

  Italiensk forbensgamache der beskytter hestens bagben mod sammenstød og blå mærker, og som samtidig giver støtte til senerne.

  Tilbud
 • Zandoná Carbon Air Classic EVO Forbensgamache
  Zandoná Carbon Air Classic EVO Forbensgamache
  Vælg muligheder

  ”CARBON AIR CLASSIC EVO” er udviklet til heste med sart hud. Gamacherne 100% fremstillet i Italien, de er kendetegnet ved belægningen på indersiden, som er lavet i kvalitets REAL BOVINE LEATHER. De er undersøgt og udviklet til give hesten en naturlig komfort.

 • Carbon Air X-Country EP rear
  Carbon Air X-Country EP rear
  Vælg muligheder

  “Carbon Air X-Country EP rear” is the Extra Protection version of Carbon Air X-Country. It keeps the same features and, in addition, it is equipped with an ergonomic extension of the Neoprene padding coated with an anti-wear carbon-look film, ideal for horses that are in need of an extra protection of the internal side of the hock and the upper side of the shin in the Cross Country discipline.

  Tilbud
 • These WeatherBeeta Eventing Front Boots are easy to care for with a waterproof outer and strong durable and secure double touch tape closures They feature a micro perforated neoprene breathable lining that doesn't carry water keeping the boot continuously lightweight
  These WeatherBeeta Eventing Front Boots are easy to care for with a waterproof outer and strong durable and secure double touch tape closures They feature a micro perforated neoprene breathable lining that doesn't carry water keeping the boot continuously lightweight
  Vælg muligheder
  • Vandtætte og vandafvisende, gamacherne vil være lette for hesten under hele ridtet
  • Stærk holdbarhed og stærke lukninger
  • Stærkt og fleksibelt design som giver en høj beskyttelse mod slag

  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

 • The WeatherBeeta Deluxe Travel Boots have a durable and strong 1200 Denier outer for protection with dense foam inner and nylon lining for comfort
  The WeatherBeeta Deluxe Travel Boots have a durable and strong 1200 Denier outer for protection with dense foam inner and nylon lining for comfort
  Vælg muligheder
  • 1200 denier
  • Beskyttelse med tæt skum indvendig og nylon foring for komfort
  • Transportgamacherne er ekstra lange for at beskytte knæ og haser
  • 3 brugervenlige lukninger af velcro

  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

 • The WeatherBeeta Wide Tab Long Travel Boots have a durable and strong 1200 Denier outer shell for protection with a soft boa fleece lining for comfort
  The WeatherBeeta Wide Tab Long Travel Boots have a durable and strong 1200 Denier outer shell for protection with a soft boa fleece lining for comfort
  Vælg muligheder
  • Holdbar og stærk 1200 Denier yderside, som beskytter hestens ben mod slag.
  • Blød boa fleece-foring for ekstra komfort
  • 3 lette og brugervenlige lukninger

  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

 • Mink Horse MmErgo gamache m. memoryskum
  Mink Horse MmErgo gamache m. memoryskum
  Vælg muligheder

  Premium all-round gamache i slidstærkt japansk OK materiale, samt memoryskum for ekstra komfort og stødabsorbering. Sælges i par af to, og kan bruges på både for- og bagben.
  Størrelsesguide

 • eQuick Cooling gamacher
  eQuick Cooling gamacher
  Vælg muligheder

  eQuick cooling gamacher, som er ideelle til kold og varm behandling. Den kolde behandling er en af de mest effektive metoder til at forebygge og behandle skader og gener hos heste, som har en hård arbejdsbelastning.

 • eQuick eKristal Aero Magneto staldgamacher bagben
  eQuick eKristal Aero Magneto staldgamacher bagben
  Vælg muligheder

  eQuick stald- og transportgamacher med N35 neodymium magneter, til at beskytte hestens ben i stalden, samt under transport. Udstyret med ventilationshuller som giver en effektiv luftcirkulation. Indersiden af gamachen er udstyret med “anti-inflammatory” eKristal materiale med nanopartikler, til at forebygge og behandle skader.

Viser 1–16 af 43 resultater

Hvad er gamacher, og hvorfor er de vigtige?

Gamacher er en form for benbeskyttelse til hesten. Gamacherne sidder rundt om hestens ben og skal sørge for, at ben, kode og sener ikke lider unødvendig overlast. 

Det er derfor vigtigt at finde et par gamacher, som sidder godt til rundt om hestens ben med en anatomisk udformning, i kvalitetsmaterialer og et flot design. I vores sortiment finder du gamacher til ethvert formål, samt disciplin inden for ridning.

Gamacherne er alle fra kvalitetsmærker, udviklet ved hjælp af den nyeste teknologi og innovation. Alt afhængigt af den type aktivitet, hesten skal foretage sig, vil der være forskellige gamacher udviklet til formålet. 

Du finder blandt andet springgamacher med anatomisk udformning, terrængamacher samt dressurgamacher, men også køle- og terapigamacher og staldgamacher

Se blandt andet vores springgamacher fra eQuick, som fås i forskellige modeller med et stilrent design, samt patenteret gel-system der virker stødabsorberende på hestens ben, og som dermed lindrer belastningen på hestens ben.

Gamacher til hest og pony

I vores udvalg af gamacher til hest og pony finder du alt fra springgamacher til terapigamacher. Det er meget vigtigt at investere i nogle gode gamacher i en slidstærk kvalitet, som kan holde i mange år. 

Således forebygger du skader og halthed hos hesten. I vores udvalg har vi lagt stor vægt på et tilbyde et sortiment af gamacher, som har en anatomisk udformning. Med et par gamacher som er formet netop efter hestens ben, sørger du for, at gamacherne sidder godt til rundt om benet og får den korrekte indvirkning, samt skaber højst mulig komfort. 

I vores sortiment finder du gamacher med carbon, magnet som hjælper hesten med at holde balancen, lammeskindsgamacher og meget mere. Se evt. hele vores udvalg af gamacher i lammeskind her.

Du finder endvidere både gamacher med velcrolukning til de unge heste og quick-release lukning, som giver mulighed for at fjerne gamacherne hurtigst muligt i nødsituationer. 

Ligeledes finder du gamacher, som kan benyttes til enhver disciplin, hvad end de skal benyttes til stævne eller hverdag. Vi har lagt vægt på at udvælge gamacher fra de førende mærker på markedet og i din højeste kvalitet. Dog kommer disse i forskellige prisklasser, så alle kan finde et par.

Gamacher til dressur

Gamacher til dressur er typisk høje, så de beskytter hele benet og kodeleddet. Dressurgamacher giver støtte til hesten og beskytter benene mod slag eller strygning, som det også kaldes. Strygning er, når hestens hov rammer indersiden af det modsatte ben

 

Se vores udvalg af dressurgamacher her

Gamacher til spring

Gamacher til spring er ligeledes udviklet til at støtte hestens ben. Springgamacher er dog typisk fremstillet, så de er åbne fortil. Gamacherne er nemlig udviklet til at beskytte og støtte bagsiden af hestens ben. 

 

Se vores udvalg af springgamacher her

Kølegamacher

Med et par kølegamacher forebygger du skader hos hesten. Disse kan nemlig benyttes til at nedkøle hestens ben efter en hård træning. Vi anbefaler at tage kontakt til din dyrlæge, inden du investerer i et par kølegamacher. Således kan du være sikker på, at din hest får den helt korrekte behandling.

Foldgamacher

Det er ikke kun under ridning, at hesten kan komme til skade. Med et par foldgamacher, sørger du for, at hesten ikke risikerer at skade sig selv, når den går ude. Nogle heste har større tendens til at komme galt afsted, og det er derfor meget individuelt, hvorvidt der er behov for foldgamacher.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning i denne sammenhæng. Vi er altid klar til at hjælpe.

Husk vi også fører et stort udvalg af andet rideustyr, der sikrer optimal en optimal rideoplevelse. Læs mere om vores sadelunderlag, gjorde eller trenser, der er helt essentielt for din træning.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top