Viser 1–12 af 56 resultater

Under ridningen er det vigtigt at beskytte hestens ben. Gamacher er derfor en uundværlig del af udstyret, når det kommer til beskyttelse mod slag og forebygning af skader. Her på siden finder du et bredt udvalg af gamacher til heste med forskellige funktioner – alle i høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af gamacher, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

749,00 kr.
499,00 kr.
949,00 kr.
849,00 kr.
1.095,00 kr.
899,00 kr.
1.349,00 kr.
995,00 kr.
325,00 kr.
495,00 kr.
1.375,00 kr.

Hvad er gamacher, og hvorfor er de vigtige?

Gamacher er en form for benbeskyttelse til hesten. Gamacherne sidder rundt om hestens ben og skal sørge for, at ben, kode og sener ikke lider unødvendig overlast. 

Det er derfor vigtigt at finde et par gamacher, som sidder godt til rundt om hestens ben med en anatomisk udformning, i kvalitetsmaterialer og et flot design. I vores sortiment finder du gamacher til ethvert formål, samt disciplin inden for ridning.

Gamacherne er alle fra kvalitetsmærker, udviklet ved hjælp af den nyeste teknologi og innovation. Alt afhængigt af den type aktivitet, hesten skal foretage sig, vil der være forskellige gamacher udviklet til formålet. 

Du finder blandt andet springgamacher med anatomisk udformning, terrængamacher samt dressurgamacher, men også køle- og terapigamacher og staldgamacher

Se blandt andet vores springgamacher fra eQuick, som fås i forskellige modeller med et stilrent design, samt patenteret gel-system der virker stødabsorberende på hestens ben, og som dermed lindrer belastningen på hestens ben.

Gamacher til hest og pony

I vores udvalg af gamacher til hest og pony finder du alt fra springgamacher til terapigamacher. Det er meget vigtigt at investere i nogle gode gamacher i en slidstærk kvalitet, som kan holde i mange år. 

Således forebygger du skader og halthed hos hesten. I vores udvalg har vi lagt stor vægt på et tilbyde et sortiment af gamacher, som har en anatomisk udformning. Med et par gamacher som er formet netop efter hestens ben, sørger du for, at gamacherne sidder godt til rundt om benet og får den korrekte indvirkning, samt skaber højst mulig komfort. 

I vores sortiment finder du gamacher med carbon, magnet som hjælper hesten med at holde balancen, lammeskindsgamacher og meget mere. Se evt. hele vores udvalg af gamacher i lammeskind her.

Du finder endvidere både gamacher med velcrolukning til de unge heste og quick-release lukning, som giver mulighed for at fjerne gamacherne hurtigst muligt i nødsituationer. 

Ligeledes finder du gamacher, som kan benyttes til enhver disciplin, hvad end de skal benyttes til stævne eller hverdag. Vi har lagt vægt på at udvælge gamacher fra de førende mærker på markedet og i din højeste kvalitet. Dog kommer disse i forskellige prisklasser, så alle kan finde et par.

Gamacher til dressur

Gamacher til dressur er typisk høje, så de beskytter hele benet og kodeleddet. Dressurgamacher giver støtte til hesten og beskytter benene mod slag eller strygning, som det også kaldes. Strygning er, når hestens hov rammer indersiden af det modsatte ben

 

Se vores udvalg af dressurgamacher her

Gamacher til spring

Gamacher til spring er ligeledes udviklet til at støtte hestens ben. Springgamacher er dog typisk fremstillet, så de er åbne fortil. Gamacherne er nemlig udviklet til at beskytte og støtte bagsiden af hestens ben. 

 

Se vores udvalg af springgamacher her

Kølegamacher

Med et par kølegamacher forebygger du skader hos hesten. Disse kan nemlig benyttes til at nedkøle hestens ben efter en hård træning. Vi anbefaler at tage kontakt til din dyrlæge, inden du investerer i et par kølegamacher. Således kan du være sikker på, at din hest får den helt korrekte behandling.

Foldgamacher

Det er ikke kun under ridning, at hesten kan komme til skade. Med et par foldgamacher, sørger du for, at hesten ikke risikerer at skade sig selv, når den går ude. Nogle heste har større tendens til at komme galt afsted, og det er derfor meget individuelt, hvorvidt der er behov for foldgamacher.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning i denne sammenhæng. Vi er altid klar til at hjælpe.

Husk vi også fører et stort udvalg af andet rideustyr, der sikrer optimal en optimal rideoplevelse. Læs mere om vores sadelunderlag, gjorde eller trenser, der er helt essentielt for din træning.