Viser alle 9 resultater

Gamacherne er en essentiel del af udstyret, som for mange benyttes hver eneste dag. Under dressurtræningen er det vigtigt at beskytte hestens ben mod slag og kollisioner. For at skabe de bedste forudsætninger for, at få det bedste ud af træningen, er det derfor vigtigt at iføre hesten et par kvalitets gamacher. I vores udvalg finder du dressurgamacher med forskellige funktioner, samt i forskellige prisklasser. I udvalget finder du ligeledes både gamacher med lammeskind, memoryskum, og de traditionelle dressurgamacher. Gamacherne er fremstillet i nogle lækre stilrene designs. Har du spørgsmål til vores gamacher, er du altid velkommen til at kontakte os.

1.375,00 kr.
1.099,00 kr.
1.099,00 kr.
1.225,00 kr.
565,00 kr.

Bandager/gamacher

eQuick eTraining Gamacher

495,00 kr.
1.149,00 kr.

Dressurgamacher til pony og hest

Det er vigtigt at sørge for at beskytte hestens ben når der rides dressur. Dette forebygger skader og halthed. På dressurbanen kan hesten også risikere at enten støde benene sammen, og nogle heste har tendens til at gå ramme indersiden af benet sammen. Derfor er det vigtigt at investere i et par gode kvalitets dressurgamacher, som hesten kan få glæde af i mange år. Hvad end du leder efter et par dressurgamacher til hverdag eller til stævne, har vi udvalget. Se blandt andet vores udvalg af eQuick gamacher, hvor der findes mange forskellige modeller velegnet til dressur.

Hvide dressurgamacher

I vores udvalg finder du hvide dressurgamacher, som kan benyttes til stævner. Vores hvide dressurgamacher fås i mange forskellige modeller, og fås både med og uden lammeskind. Således findes der noget, som matcher enhver smag. Gamacherne kan nemt vaskes trods sin sarte farve, og på den måde kan de anvendes igen og igen.