✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Dressurgamacher

Gamacherne er en essentiel del af udstyret, som for mange benyttes hver eneste dag. Under dressurtræningen er det vigtigt at beskytte hestens ben mod slag og kollisioner. For at skabe de bedste forudsætninger for, at få det bedste ud af træningen, er det derfor vigtigt at iføre hesten et par kvalitets gamacher. I vores udvalg finder du dressurgamacher med forskellige funktioner, samt i forskellige prisklasser. I udvalget finder du ligeledes både gamacher med lammeskind, memoryskum, og de traditionelle dressurgamacher. Gamacherne er fremstillet i nogle lækre stilrene designs. Har du spørgsmål til vores gamacher, er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser alle 5 resultater

 • Mink Horse MmErgo gamache m. memoryskum
  Mink Horse MmErgo gamache m. memoryskum
  Vælg muligheder

  Premium all-round gamache i slidstærkt japansk OK materiale, samt memoryskum for ekstra komfort og stødabsorbering. Sælges i par af to, og kan bruges på både for- og bagben.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind bagben
  eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind bagben
  Vælg muligheder

  eQuick eKur dressur gamache til bagben, som sikrer maximal komfort og giver hesten bevægelsesfrihed. Gamachen har et patenteret system som gør det muligt at fjerne gamachen, på mindre end et sekund

 • eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind
  eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick eKur dressur gamache til forben, som sikrer maximal komfort og giver hesten bevægelsesfrihed. Modellen er med dyrevenligt imiteret lammeskind.

 • eQuick eTraining Gamacher m. lammeskind
  eQuick eTraining Gamacher m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick træningsgamache med imiteret lammeskind. Tykkelse på bare 0,6 mm og vægt på 8gram, som vil give hesten en sensationel frihed. Velegnet til dressur, longering, skridtmaskine mv.

  Gamacherne kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader.

  Passer til både for- og bagben.

 • eQuick eTraining Gamacher
  eQuick eTraining Gamacher
  Vælg muligheder

  eQuick træningsgamache. Tykkelse på bare 0,6 mm og vægt på 8gram, som vil give hesten en sensationel frihed. Velegnet til dressur, longering, skridtmaskine mv.

  Gamacherne kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader.

  Passer til både for- og bagben.

Viser alle 5 resultater

Dressurgamacher til pony og hest

Det er vigtigt at sørge for at beskytte hestens ben når der rides dressur. Dette forebygger skader og halthed. På dressurbanen kan hesten også risikere at enten støde benene sammen, og nogle heste har tendens til at gå ramme indersiden af benet sammen. Derfor er det vigtigt at investere i et par gode kvalitets dressurgamacher, som hesten kan få glæde af i mange år. Hvad end du leder efter et par dressurgamacher til hverdag eller til stævne, har vi udvalget. Se blandt andet vores udvalg af eQuick gamacher, hvor der findes mange forskellige modeller velegnet til dressur.

Hvide dressurgamacher

I vores udvalg finder du hvide dressurgamacher, som kan benyttes til stævner. Vores hvide dressurgamacher fås i mange forskellige modeller, og fås både med og uden lammeskind. Således findes der noget, som matcher enhver smag. Gamacherne kan nemt vaskes trods sin sarte farve, og på den måde kan de anvendes igen og igen.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top