✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Gamacher med lammeskind

Lammeskindsgamacher yder en ekstra komfort til hesten, og giver et elegant look. Ligeledes kan det være fordelagtigt, at benytte gamacher med lammeskind, idet lammeskindet absorberer sved. Find et par flotte gamacher med lammeskind, og match med sadelpad, gjord, eller andet udstyr med lammeskind. I vores udvalg findes også gamacher med ekstra blødt, dyrevenligt, imiteret lam. Gamacherne fås i forskellige prisklasser, men er alle i en suveræn kvalitet, idet prisen blot stiger med funktioner. Heriblandt findes gamacher med stødabsorbtion, quick release lukninger og meget mere. Gamacherne er alle fremstillet med anatomisk udformning, sikre lukninger, samt et ekslusivt design, således at der findes noget til enhver smag. Find et par lammeskindsgamacher, som du vil have gavn af i mange år. Har du spørgsmål til vores gamacher, er du velkommen til at kontakte os. Alle spørgsmål besvares med et smil.

Viser alle 12 resultater

 • Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher
  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher
  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind bagben
  eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind bagben
  Vælg muligheder

  eQuick eKur dressur gamache til bagben, som sikrer maximal komfort og giver hesten bevægelsesfrihed. Gamachen har et patenteret system som gør det muligt at fjerne gamachen, på mindre end et sekund

 • eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind
  eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick eKur dressur gamache til forben, som sikrer maximal komfort og giver hesten bevægelsesfrihed. Modellen er med dyrevenligt imiteret lammeskind.

 • eQuick eTraining Gamacher m. lammeskind
  eQuick eTraining Gamacher m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick træningsgamache med imiteret lammeskind. Tykkelse på bare 0,6 mm og vægt på 8gram, som vil give hesten en sensationel frihed. Velegnet til dressur, longering, skridtmaskine mv.

  Gamacherne kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader.

  Passer til både for- og bagben.

 • Makebe Temple Gamacher bagben m. lammeskind
  Makebe Temple Gamacher bagben m. lammeskind
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher med lammeskind i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes. Quick release lukning.

 • equick gamacher
  equick gamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i i neopren kombineret med lycra, to elastiske stropper samt dobbeltvelcro. Vælg mellem ægte lam, eller “No Kill” imiteret lam. 

 • makebe gamacher
  makebe gamacher
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher med lammeskind i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

 • eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind Legend
  eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind Legend
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, der beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med ægte lammeskind.

 • eQuick eShock gamacher forben Legend m. lammeskind
  eQuick eShock gamacher forben Legend m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick forbensgamacher med anatomisk design, som beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med ægte lammeskind.

   
 • eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind
  eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, der beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med lammeskind, og der kan vælges mellem ægte lammeskind, eller “No Kill” ekstra blødt kunstigt lammeskind.

 • eQuick eShock gamacher forben m. lammeskind
  eQuick eShock gamacher forben m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick forbensgamacher med anatomisk design, der beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som virker stødabsorberende og dermed skåner hestens ben. Denne model er med ægte lammeskind.

Viser alle 12 resultater

Gamacher med lammeskind dressur

Et par gamacher med lammeskind, sørger for at din hest altid har det komfortabelt under ridningen. Lammeskindet sørger nemlig for at gamachen ikke kan nive hesten, og så virker det blødt mod benet, hvilket vil føles rart for hesten. Gamacher med lammeskind kan nemt vaskes, find vaskeanvisninger for de pågældende gamacher i beskrivelsen, eller læs bag på æsken efter produktet er modtaget. Lammeskind har vist sig at være super effektivt at bruge direkte mod hestens hud, idet det virker svedabsorberende, og ulden kan ventilere. På den måde sørges der for, at hestens ben ikke bliver for varmt.

Gamacher med lammeskind spring

Gamacher med lammeskind er også populært i springdisciplinen. Lammeskindet sørger for, at hesten kan bevæge sig frit, uden at blive generet af gamachen, idet ulden virker komfortabel for hesten. Dette kan være en fordel under springningen. Lammeskindet fylder en del under gamachen, hvilket der også skal tages til overvejelse, når det skal bestemmes hvilken størrelse som egner sig bedst. I vores udvalg finder du både gamacher med ægte lammeskind og kunst lammeskind. Du er altid velkommen til at søge rådgivning af os, ved køb hos os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top