Viser 1–12 af 13 resultater

Lammeskindsgamacher yder en ekstra komfort til hesten, og giver et elegant look. Ligeledes kan det være fordelagtigt, at benytte gamacher med lammeskind, idet lammeskindet absorberer sved. Find et par flotte gamacher med lammeskind, og match med sadelpad, gjord, eller andet udstyr med lammeskind. I vores udvalg findes også gamacher med ekstra blødt, dyrevenligt, imiteret lam. Gamacherne fås i forskellige prisklasser, men er alle i en suveræn kvalitet, idet prisen blot stiger med funktioner. Heriblandt findes gamacher med stødabsorbtion, quick release lukninger og meget mere. Gamacherne er alle fremstillet med anatomisk udformning, sikre lukninger, samt et ekslusivt design, således at der findes noget til enhver smag. Find et par lammeskindsgamacher, som du vil have gavn af i mange år. Har du spørgsmål til vores gamacher, er du velkommen til at kontakte os. Alle spørgsmål besvares med et smil.

949,00 kr.
1.095,00 kr.
1.049,00 kr.
1.249,00 kr.
899,00 kr.
1.225,00 kr.
565,00 kr.
595,00 kr.749,00 kr.

Gamacher med lammeskind dressur

Et par gamacher med lammeskind, sørger for at din hest altid har det komfortabelt under ridningen. Lammeskindet sørger nemlig for at gamachen ikke kan nive hesten, og så virker det blødt mod benet, hvilket vil føles rart for hesten. Gamacher med lammeskind kan nemt vaskes, find vaskeanvisninger for de pågældende gamacher i beskrivelsen, eller læs bag på æsken efter produktet er modtaget. Lammeskind har vist sig at være super effektivt at bruge direkte mod hestens hud, idet det virker svedabsorberende, og ulden kan ventilere. På den måde sørges der for, at hestens ben ikke bliver for varmt.

Gamacher med lammeskind spring

Gamacher med lammeskind er også populært i springdisciplinen. Lammeskindet sørger for, at hesten kan bevæge sig frit, uden at blive generet af gamachen, idet ulden virker komfortabel for hesten. Dette kan være en fordel under springningen. Lammeskindet fylder en del under gamachen, hvilket der også skal tages til overvejelse, når det skal bestemmes hvilken størrelse som egner sig bedst. I vores udvalg finder du både gamacher med ægte lammeskind og kunst lammeskind. Du er altid velkommen til at søge rådgivning af os, ved køb hos os. Vi står altid klar til at hjælpe.