✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Springgamacher

Beskyt din hests ben mod kollisioner og slag, og forebyg således skader, med et par kvalitets springgamacher. Anatomisk udformning og stødabsorbtion er nøgleord, når det gælder om at finde et par gode springgamacher. Derfor har vi samlet et sortiment af gamacher, som besidder ovenstående kvaliteter. Ligeledes er det for mange essentielt, at gamacherne er fremstillet i et lækkert stilrent design, hvorfor alle gamacherne i vores sortiment har et sofistikeret og moderne look. Gamacherne fås endvidere med forskellige funktioner, og forskellige prisklasser, således, at alle kan finde et par gode gamacher, uden at gå på kompromis med kvalitet. Se blandt andet de populære eQuick eShock gamacher med anatomisk udformning, i det flotteste design, som er udstyret med et patenteret gel-system, som skaber suveræn stødabsorbtion.

Viser 1–16 af 26 resultater

 • Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher
  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Bagbensgamacher er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher
  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Superior Air Pony Velcro Forbensgamacher
  Zandoná Superior Air Pony Velcro Forbensgamacher
  Vælg muligheder

  Zandoná Superior Air Pony Velcro Forbengamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

 • Zandoná Carbon Air Classic EVO Forbensgamache
  Zandoná Carbon Air Classic EVO Forbensgamache
  Vælg muligheder

  ”CARBON AIR CLASSIC EVO” er udviklet til heste med sart hud. Gamacherne 100% fremstillet i Italien, de er kendetegnet ved belægningen på indersiden, som er lavet i kvalitets REAL BOVINE LEATHER. De er undersøgt og udviklet til give hesten en naturlig komfort.

 • Makebe Temple Gamacher bagben m. lammeskind
  Makebe Temple Gamacher bagben m. lammeskind
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher med lammeskind i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes. Quick release lukning.

 • makebe temple tendon boots
  makebe temple tendon boots
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

 • eQuick eLight Glitter Gamacher bagben
  eQuick eLight Glitter Gamacher bagben
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet i materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Gå ikke glip af chancen for at være unik, og tilføje et strejf af stil med glitterkollektionen. Denne gamache er produceret i neopren kombineret med lycra, elastisk strop samt velcro. 

 • equick gamacher
  equick gamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet i materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i neopren kombineret med lycra, elastisk strop samt velcro. 

 • equick gamacher
  equick gamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i i neopren kombineret med lycra, to elastiske stropper samt dobbeltvelcro. Vælg mellem ægte lam, eller “No Kill” imiteret lam. 

 • equick forbensgamacher
  equick forbensgamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i i neopren kombineret med lycra, to elastiske stropper samt dobbeltvelcro.

 • gamacher makebe
  gamacher makebe
  Tilføj til kurv

  Udskiftelige farveindsatser til Makebe gamacher. Vælg mellem 11 forskelige farver.

 • makebe gamacher
  makebe gamacher
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher med lammeskind i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

 • makebe gamacher
  makebe gamacher
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Tendon Boots i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

 • eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind Legend
  eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind Legend
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, der beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med ægte lammeskind.

 • eQuick eShock gamacher forben Legend m. lammeskind
  eQuick eShock gamacher forben Legend m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick forbensgamacher med anatomisk design, som beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med ægte lammeskind.

   
 • eQuick eShock gamacher bagben Legend
  eQuick eShock gamacher bagben Legend
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, som beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt.

Viser 1–16 af 26 resultater

Springgamacher til hest

Et par springgamacher er uundværlige, når der skal rides springning. Hvad end det er klassisk ridebanespringning, terræn eller løsspringning. I denne disciplin er der nemlig større risiko for at hesten kan komme til skade. Dette skyldes selvfølgelig at hesten kan ramme springet, eller støde benene sammen i afsæt eller landing. Dog kan det også være vigtigt at beskytte hestens ben mod selve den belastning det udsættes for under springningen. Til at forebygge denne slags skader finder du springgamacher med gel i, som virker stødabsorberende i vores sortiment På den måde mindskes belastningen på hestens ben, og skader forebygges. I vores udvalg finder du mange forskellige slags springgamacher, herunder springgamacher med lam, med stødabsorbering, med carbon og meget mere. På den måde finder du et par gamacher som matcher netop din hests behov. Vi har samlet alle de bedste gamacher fra de førende mærker på området. Vi har valgt at lægge vægt på innovation i vores udvælgelse, samtidig med at vi også har helt almindelige neopren gamacher med velcrolukning. Således findes der også noget i enhver prisklasse, så alle kan finde et par gode gamacher til en fornuftig pris. Mange springryttere benytter også deres springgamacher til den daglige dressur, skovtur mv. således kan et sådan par, tjene mange forskellige formål.

Springgamacher med lam

Springgamacher med lam kan virke komfortable for hestens ben, og sørge for at gamachen ikke niver hesten. Springgamacher med lam kan nemt vaskes. Følg vaskeanvisningerne på det enkelte par, for at se hvorledes de skal vaskes. I vores udvalg finder du både gamacher med ægte lammeskind, og med dyrevenligt kunstlammeskind.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top