Viser alle 6 resultater

Forebyg og behandl skader og gener, med et par terapigamacher, til det relevante formål. Et par terapigamacher kan fordelagtigt benyttes, til heste som dagligt er under en hårdere arbejdsbelastning, eller til heste med skader. I vores udvalg findes både terapi gamacher med anti inflammatoriske nano partikler, samt kølegamacher til at afhjælpe hævede ben. De kølende elementer, åbner blodkarene og gendanner blodcirkualtionen. Ved brug af vores gamcherme er det altid en god ide, at rådføre sig med sin dyrlæge inden køb. Ligeledes finder du i vores sortiment staldgamacher, med forskellige funktioner, for at forebygge skader og mindske påvirkningen af slag. Gamacherne er fremstillet i holdbare og slidstærke kvalitetsmaterialer, og er udformet således at de følger hestens anatomiske bygning. Læs mere om vores terapigamacher og staldgamacher under de enkelte produkter, eller kontakt os ved spørgsmål.

899,00 kr.
1.549,00 kr.
1.549,00 kr.

Bandager/gamacher

eQuick Cooling gamacher

1.095,00 kr.
1.755,00 kr.

Staldgamacher i høj kvalitet

Med et par staldgamacher, sørger du for at hesten ikke kommer galt afsted. Det kan være særligt fordelagtigt at bruge staldgamacher, til heste som har tendens til at påføre sig selv skader når de står inde. Det er ikke blot vigtigt at sørge for at forebygge skader under ridningen, men lige såvel når hesten passer sig selv.

Terapigamacher til at forebygge skader

I vores udvalg af terapigamacher finder gamacher, som tjener flere forskellige formål. Du finder blandt andet gamacher som med keramisk teknologi som øger blodcirkulationen og gamacher i anti-inflammatorisk materiale og med øget ventilation, samt gamacher som anvendes til at køle hestens ben end. I udvalget af terapigamacher, finder du gamacher med anatomisk udformning, som sørger for at gamachen sidder perfekt om hestens ben, og ikke er til gene. Terapigamacher kan både benyttes til at forebygge og behandle skader, og er særligt anvendt til hårdtarbejdende heste, hvis ben har tendens til at hæve op efter en hård træning.

Kølegamacher

Et par kølegamacher kan være fordelagtige at benytte, til at køle hestens ben ned efter træning og dermed øge blodcirkulationen på hævede ben. Vi anbefaler at kontakte din dyrlæge inden køb af kølegamacher og terapigamacher, således at du er sikker på at din hest får den korrekte behandling.