✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se alle vores forårsfavoritter lige her!

Transportgamacher

Under transport er det vigtigt at beskytte hestens ben med et par gode transportgamacher, da skrammer og slag er hyppigt forekommende under transport. I vores udvalg finder du transportgamacher som yder høj beskyttelse, og som er fremstillet i et stærkt materiale med højt antal denier. Ydermere er nogle af modellerne ekstra lange, for at yde fuld beskyttelse til haser og knæ.

Viser alle 2 resultater

 • Zandona Pro-Safe Transportgamacher bagben
  Zandona Pro-Safe Transportgamacher bagben
  Vælg muligheder

  Pro-Safe transportgamacher er transportgamacher, designet specielt til at beskytte hestens knæ og haser under transport.
  Størrelsesguide

 • transportgamacher til heste
  transportgamacher til heste
  Vælg muligheder

  Pro-Safe transportgamacher er transportgamacher, designet specielt til at beskytte hestens knæ og haser under transport.
  Størrelsesguide

Viser alle 2 resultater

Transportgamacher

Med et par transportgamacher, sørger du for at din hest kommer sikkert fra A til B, uden at påføre sig selv skader. Det er super vigtigt at beskytte hestens ben under transport, da hesten særligt kan risikere at komme galt afsted her. Med et par transportgamacher forebygger du således skader. Det er vigtigt at vælge et par gamacher i en god slidstærk kvalitet, der kan tåle lidt af hvert. Transportgamacher beskytter hestens ben hele vejen nede fra koden, op til knæet, og hasen på bagbenene. Gamacherne lukkes godt til, så de ikke sidder for løst om hestens ben, samtidig med at den også får lidt bevægelsesfrihed. Gamacherne fås i forskellige prisklasser, således at alle har mulighed for at investere i et par gode gamacher, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mange bruger almindelige gamacher som transportgamacher, hvilket ikke kan anbefales, da disse kun beskytter et meget lille område af benet sammenlignet med de store transportgamacher. Derfor bør man forsyne sin hest med et par rigtige gamacher til transport, for at være på den helt sikre side. Har du spørgsmål til vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top