Viser alle 12 resultater

Find en dressurgjord som matcher netop dit og din hests behov. Når du vælger din gjord, får du i høj grad mulighed for at have indflydelse på hestens velbefindende, idet en dårlig gjord kan medføre store konsekvenser for hesten. Derfor er det vigtigt at finde en dressurgjord som matcher din hest helt korrekt i pasform, længde og materialer. Vores gjorde fås i et væld af varianter og og med forskellige funktioner.

749,00 kr.
1.999,00 kr.
Fra: 1.199,00 kr.
Fra: 1.348,00 kr.
1.149,00 kr.
Fra: 1.399,00 kr.
1.999,00 kr.

Anatomisk dressurgjord

Det er vigtigt at din dressurgjord er udformet anatomisk korrekt, og dermed sidder korrekt i gjordlejet på hesten. Gjorden er en af de dele af udstyret, som det er vigtigst sidder godt på hesten, da det ellers kan være til stor gene for hesten, og gå ud over ridningen. En anatomisk dressurgjord følger hestens konturer, og sørger for at der god plads til albuen så hesten får fuld bevægelsesfrihed. Således får hesten bedre forudsætninger for, at præstere sit ypperste. I vores udvalg af dressurgjorde finder du gjorde som har forskellige former, som passer til netop din hest. Mattes gjorden kommer i fire forskellige former, som vælges ud fra hestens kropstype. Alle heste er forskellige, og derfor vil den samme gjord ikke ligge godt på alle heste. Nogle heste er slanke, hvor gjorden har tendens til at glide tilbage, mens andre heste er mere runde, hvor den har tendens til at lægge sig for tæt ved albuen. Derfor er det vigtigt at finde en dressurgjord, som passer til netop din hests anatomi.

I vores udvalg finder du blandt andet de populære Mattes lammeskindsgjorde, hvis udformning vælges efter den specifikke hests anatomiske bygning. Derudover finder du også vores Scharf Freedom dressurgjorde, som er designet til at arbejde og bevæge sig sammen med musklen, idet gjorden er udformet i flere stykker. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige dressurgjord, er du velkommen til at kontakte os

Dressurgjord med lam

Det er en rigtig god ide, at investere i en dressurgjord med lam. Lammeskindet forhindrer gjorden i at lave slidsår eller gnave. På den måde giver du din hest den størst mulige komfort, og forebygger potentielle gnavesår. Lammeskindsovertækket som fås til Mattes er aftageligt. På den måde kan man tage det af og vaske efter behov, samt købe et nyt, når det gamle er blevet slidt. En dressurgjord med lam bør vaskes jævnligt, således at lammeskindet holder længst muligt. Lammeskind til Scharf dressurgjorde kan også tages af og vaskes efter behov.

Dressurgjord med eller uden elastik?

Der kan både være fordele og ulemper ved at vælge elastiske remme. Elastikken anbefales hvis din hest har problemer med gjordkramper eller lignende. Elastikken gør nemlig gjorden en smule mere fleksibel, og kan give mere frihed, og virke behagelig for hesten. Remme uden elastik forebygger at gjord eller sadel skrider, og giver en stabil støtte.

Har du spørgsmål, eller brug for vejledning til valg af dressurgjorde, står vi altid klar til at hjælpe. Det er meget vigtigt at vælge den helt korrekte gjord, hvorfor vi anbefaler at tage kontakt til os, såfremt du er det mindste tvivl om hvilken gjord du skal vælge.