Viser alle 10 resultater

Se vores udvalg af pladegjorde, og find en gjord til at matche din springsadel, samt øvrigt udstyr til hesten. Pladegjorden er et must for springekvipagen som kravler op i højderne. Pladegjorde er en fordel at benytte til spring, for at forebygge at hesten rammer sig selv. Det er især vigtigt at forhindre hesten i at ramme sig selv med hovene, hvis der rides med mordax, da disse kan give sår og skrammer, som kan være yderst smertefuldt for hesten. I vores udvalg af pladegjorde finder du blandt andet gjorde med elastik i begge sider, nem karabinhage åbning, til at sætte hjælpetøjler fast til, og for ekstra sikkerhed. Derudover finder du også gjorde med neoprenfor og luftgennemstrøm, for ekstra svedabsorbering i gjordlejet.
Har du spørgsmål til vores pladegjorde, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Tilbud
1.055,00 kr.1.249,00 kr.
2.249,00 kr.
Tilbud
1.529,00 kr.
Tilbud
1.159,00 kr.1.449,00 kr.
Tilbud
1.760,00 kr.

Pladegjord for beskyttelse af din hest

En pladegjord er til for at beskytte hesten under springning, og mindske risikoen for at hesten skader sig selv. Pladegjorden sørger nemlig for at hesten ikke sparker sig selv, med sin brede plade midt på maven. Denne er især fordelagtig at benytte, når hesten har mordax i, da disse især vil kunne lave sår og mærker på hesten. I vores udvalg finder du pladegjorde i materialer som læder, pvc, neopren og lammeskind. Det er op til den enkelte rytter at vælge hvilket materialer, som egner sig bedst, da dette er en smagssag. Det kan anbefales at vælge sin gjord med lammeskind, da dette absorberer sved, og sørger for at gjorden ikke niver hesten, eller er til unødig gene.

Mattes gjorde fås også som springplade. Her kan både vælges den korte til military eller en klassisk lang pladegjord, som passer til en almindelig springsadel. Denne gjord designes ud fra dine ønsker til farve, længde, samt hvilken form den skal have. Således får den en gjord som sidder helt korrekt på hesten, og matcher dens kropstype.

Acavallos pladegjorde er udstyret med et innovativt system, som sørger for at hjælpetøjler nemt frigøres i tilfælde af uheld. Disse gjorde fås endvidere med mærkets patenterede gel-system. Dette er designet til at lette hestens vejrtrækning, øge blodcirkulationen samt skabe en forøget luftgennemstrøm.

eQuicks pladegjorde har også et innovativt touch. Disse er nemlig designet med små ventilationshuller, som skaber en forøget luftgennemstrøm. Dette sørger for at sveden fordamper, og mindsker sveden i gjordlejet.

Pladegjord med lam

I vores udvalg finder du pladegjord med lam. Lammeskindet er særligt fordelagtigt, idet det mindsker risikoen for at hesten får gnavesår, og øger komforten. Lammeskindet vil føles blødt og rart mod hestens hud. Endvidere virker lammeskindet svedabsorberende, hvilket er en fordel når hesten udsættes for en høj arbejdsbelastning.

En pladegjord, kan hurtigt blive meget beskidt af bunden som sparkes op på hestens mave. Det er altid en god ide, at tørre mudder og snavs af pladegjorden efter en ridetur. Det er nemlig vigtigt at passe rigtig godt på sin gjord, og holde den ren og pudse den jævnligt. Således holder materialerne længst muligt.