✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Pladegjorde

Se vores udvalg af pladegjorde, og find en gjord til at matche din springsadel, samt øvrigt udstyr til hesten. Pladegjorden er et must for springekvipagen som kravler op i højderne. Pladegjorde er en fordel at benytte til spring, for at forebygge at hesten rammer sig selv. Det er især vigtigt at forhindre hesten i at ramme sig selv med hovene, hvis der rides med mordax, da disse kan give sår og skrammer, som kan være yderst smertefuldt for hesten. I vores udvalg af pladegjorde finder du blandt andet gjorde med elastik i begge sider, nem karabinhage åbning, til at sætte hjælpetøjler fast til, og for ekstra sikkerhed. Derudover finder du også gjorde med neoprenfor og luftgennemstrøm, for ekstra svedabsorbering i gjordlejet.
Har du spørgsmål til vores pladegjorde, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 14 resultater

 • Zandona Carbon Air Sensitive+ Pladegjord
  Zandona Carbon Air Sensitive+ Pladegjord
  Vælg muligheder

  Zandona Carbon Air Sensitive+ spring-pladegjord med lammeskin.

 • Zandona Carbon Air Pladegjord
  Zandona Carbon Air Pladegjord
  Vælg muligheder

  Carbon Air Pladegjorden er en innovativ, anatomisk udformet pladegjord, som har en høj ventilationsevne.

 • A Equipt Pladegjord med lammeskind
  A Equipt Pladegjord med lammeskind
  Vælg muligheder

  A Equipt pladegjord med lammeskind i engelsk kalvelæder. Udstyret emd aftageligt lammeskind.

 • Lammeskindsovertræk til Scharf Freedom Military gjord
  Lammeskindsovertræk til Scharf Freedom Military gjord
  Vælg muligheder

  Lamme pads i Merino uld der passer på SCHARF Freedom military gjord med plade. Uld højde er 2,5 cm. Lamme pads lukkes om gjorden med velcro.

  Tilbud
 • lammeovertræk til scharf springgjord med plade
  lammeovertræk til scharf springgjord med plade
  Vælg muligheder

  Lamme pads i Merino uld der passer på SCHARF Freedom spring gjorden med plade. Uld højde er 2,5 cm. Lamme pads lukkes om gjorden med velcro.

  Tilbud
 • Acavallo pladegjord med gel
  Acavallo pladegjord med gel
  Vælg muligheder
  • Acavallo pladegjord med gel panel på midten.
  • Fremstillet i blødt kalveskind og gel.
  • Spænder af rustfrit stål
  • Aluminium karabinhage med blød plasticbeskyttelse, samt to vandrette D-ringe til at fastgøre hjælpetøjler til.
 • Scharf Freedom Spring Gjord med plade
  Scharf Freedom Spring Gjord med plade
  Vælg muligheder

  Det eksklusive og patenterede design sikrer, at hver del af gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet – uden at forstyrre funktionen af andre muskler.

  Tilbud
 • Acavallo pladegjord med Gel og PVC
  Acavallo pladegjord med Gel og PVC
  Vælg muligheder

  Acavallo pladegjord med Gel og PVC er en innovativ springgjord fremstillet i stærkt TPU materiale, miljøvenligt læder og PVC på indersiden. Læs mere nedenfor.

 • A Equipt Pladegjord
  A Equipt Pladegjord
  Vælg muligheder

  A Equipt pladegjord, i lækkert blødt læder. Udstyret med karabinhage og ring til at fastgøre fortøj nemt og sikkert, samt elastiske gjordstropper.

 • A Equipt Springgjord m. lammeskind
  A Equipt Springgjord m. lammeskind
  Vælg muligheder

  A Equipt springgjord i blødt engelsk kalvelæder, med hvide syninger og lammeskind. Fås i sort og brun.

  Tilbud
 • eQuick eDiamond pladegjord
  eQuick eDiamond pladegjord
  Vælg muligheder

  eQuick eDiamond gjorden er særlig let, ekstremt fleksibel og modstandsdygtig, takket være en kombination af de mest konkurrencedygtige tekniske materialer som TPU og HLC. Neoprenfor på gjordens inderside, og luftventilation for ultimativ svedabsorbering og ventilation.

 • Scharf Freedom Military Gjord med plade
  Scharf Freedom Military Gjord med plade
  Vælg muligheder

  Det eksklusive og patenterede design sikrer, at hver del af gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet – uden at forstyrre funktionen af andre muskler.

  Tilbud
 • Scharf Freedom Spring Gjord med plade
  Scharf Freedom Spring Gjord med plade
  Vælg muligheder

  Det eksklusive og patenterede design sikrer, at hver del af gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet – uden at forstyrre funktionen af andre muskler.

  Tilbud
 • Mountain Horse Gjord Stud Guard
  Mountain Horse Gjord Stud Guard
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Pladegjord fremstillet i blødt polstret læder med snaplås og 3 D-ringe. Elastiske gjordstropper.

  Tilbud

Viser alle 14 resultater

Pladegjord for beskyttelse af din hest

En pladegjord er til for at beskytte hesten under springning, og mindske risikoen for at hesten skader sig selv. Pladegjorden sørger nemlig for at hesten ikke sparker sig selv, med sin brede plade midt på maven. Denne er især fordelagtig at benytte, når hesten har mordax i, da disse især vil kunne lave sår og mærker på hesten. I vores udvalg finder du pladegjorde i materialer som læder, pvc, neopren og lammeskind. Det er op til den enkelte rytter at vælge hvilket materialer, som egner sig bedst, da dette er en smagssag. Det kan anbefales at vælge sin gjord med lammeskind, da dette absorberer sved, og sørger for at gjorden ikke niver hesten, eller er til unødig gene.

Mattes gjorde fås også som springplade. Her kan både vælges den korte til military eller en klassisk lang pladegjord, som passer til en almindelig springsadel. Denne gjord designes ud fra dine ønsker til farve, længde, samt hvilken form den skal have. Således får den en gjord som sidder helt korrekt på hesten, og matcher dens kropstype.

Acavallos pladegjorde er udstyret med et innovativt system, som sørger for at hjælpetøjler nemt frigøres i tilfælde af uheld. Disse gjorde fås endvidere med mærkets patenterede gel-system. Dette er designet til at lette hestens vejrtrækning, øge blodcirkulationen samt skabe en forøget luftgennemstrøm.

eQuicks pladegjorde har også et innovativt touch. Disse er nemlig designet med små ventilationshuller, som skaber en forøget luftgennemstrøm. Dette sørger for at sveden fordamper, og mindsker sveden i gjordlejet.

Pladegjord med lam

I vores udvalg finder du pladegjord med lam. Lammeskindet er særligt fordelagtigt, idet det mindsker risikoen for at hesten får gnavesår, og øger komforten. Lammeskindet vil føles blødt og rart mod hestens hud. Endvidere virker lammeskindet svedabsorberende, hvilket er en fordel når hesten udsættes for en høj arbejdsbelastning.

En pladegjord, kan hurtigt blive meget beskidt af bunden som sparkes op på hestens mave. Det er altid en god ide, at tørre mudder og snavs af pladegjorden efter en ridetur. Det er nemlig vigtigt at passe rigtig godt på sin gjord, og holde den ren og pudse den jævnligt. Således holder materialerne længst muligt.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top