Viser alle 3 resultater

I vores udvalg af western gjorde finder du forskellige gjorde fra anerkendte kvalitetsmærker, til at benytte sammen med sin western sadel. Gjordene er designet med øje for enhver detalje, for at producere den perfekte gjord, til den kvalitetsbevidste western rytters hest. Alle heste er forskellige, og gjorden er en af de dele af udstyret, som kan medføre gener og smerte for hesten, hvis den ikke ligger korrekt. Derfor er det vigtigt at du vælger den helt rigtige gjord, som har den korrekte indvirkning på netop din hest. Se blandt andet de anerkendte Scharf Freedom gjorde, som følger musklernes bevægelse, eller Mattes western gjorde med lammeskind, som fås i fire forskellige former, som vælges ud fra hestens kropsfacon. Har du spørgsmål til vores udvalg af westerngjorde, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at rådgive.

2.099,00 kr.

Western gjord i høj kvalitet

Når der rides western, hvad end det er til træning eller stævne, er det super vigtigt at have en god kvalitets western gjord. Denne type er designet til at passe til stropperne på en western sadel. I vores udvalg har vi samlet et udvalg af de bedste gjorde på markedet. Du finder blandt andet gjorde fra Mattes og Scharf. Her er der både lagt vægt på hestens anatomi, bevægelsesfrihed og funktionalitet. Scharf western gjord er designet til at følge hestens muskler, og giver hesten den ultimative frihed. Mattes western gjord fås i fire forskellige former, som vælges ud fra hestens kropstype. Således vil den ligge korrekt i gjordlejet på hesten, og hverken glide frem eller tilbage. Endvidere vil hesten føle sig komfortabel, og ikke blive generet under ridningen.

Western gjord med lammeskind

I vores udvalg af western gjorde finder du naturligvis også lammeskindsgjorde. Lammeskindet er med til at give hesten komfort. Det bløde uld vil føles behageligt mod hestens hud, og eliminere risikoen for gnavesår og tryksår. Lammeskindet kan nemt tages af og vaskes efter behov, eller man kan investere i et nyt lammeovertræk til sin western gjord når der er behov for det.

Som med alt andet udstyr er det vigtigt at pudse og pleje sin western gjord, for at få det til at holde længst muligt. Læderudstyr skal renses og pudses for at forlænge læderets levetid, samt holde det blødt og smidigt. Lammeskindet skal vaskes jævnligt, da indtørret snavs kan ødelægge ulden på længere sigt. Derfor er det vigtigt at passe godt på sit udstyr, så udstyret vil holde i mange år.

Er du i tvivl om størrelse, form eller farve på din western gjord, er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi finder den bedste løsning til dig og din hest. Gjorden er en af de dele af udstyret, hvor det er aller vigtigst at den sidder korrekt. Derfor må du endelig ikke tøve med at søge rådvgivning og vejledning.