✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Grimer

En grime sidder på hesten mange timer hver eneste dag – På folden, når vi transporterer den, i stalden og generelt når vi håndterer hesten er grimen altid i brug. Derfor er det vigtigt at have en ordentlig grime, som sidder godt på hestens hoved. På ProHorse.dk har vi de lækreste og mest komfortable grimer til din hest. Vi har både nogle super flotte og elegante lædergrimer, som både findes i sort og brun. Herudover har vi selvfølgelig også grimer i nylon, med fleeceovertræk og memoryskum, som er komfortable for hesten og forebygger slidsår. Disse grimer findes i et lidt større udvalg, hvad angår farver og kan justeres ud og ind både i kindstykke og næsestykke, således at grimen hverken sidder for løst eller stramt. Har du spørgsmål til vores grimer, eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 7 resultater

 • Mink Horse ShineOn Satin Grime
  Mink Horse ShineOn Satin Grime
  Vælg muligheder

  Lækker og slidstærk grime i satin og nylon, med blødt faux fur i nakkestykke, næserem og kindstykker.

  Tilbud
 • Træktorv til grime
  Træktorv til grime
  Vælg muligheder

  Slidstærkt træktorv i flettet nylonmateriale, som matcher Mmhalt grimen.

  • 2 meter langt.
  • Vælg mellem sølv eller rosegold karabinhage.
 • Acavallo lædergrime
  Acavallo lædergrime
  Vælg muligheder
  • Acavallo lædergrime med latex nakkestykke betrukket med læder.
  • Nakkestykke med anatomisk udformning og en speciel indsats til at reducere trykket på hestens nakke.
  • Næsebånd med latex padding, betrukket med læder.
  Tilbud
 • Weatherbeeta Ombre Grime
  Weatherbeeta Ombre Grime
  Vælg muligheder

  Nylon grime med fleece ved næse- og nakkestykke for ekstra komfort. Justerbart kindstykke med gunmetal lukning.
  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

 • mink horse grime
  mink horse grime
  Vælg muligheder

  Stærk og holdbar nylon/fleece grime med trykfordeling og stød-absorption. Nakke-og næse-stykke er udstyret med memoryskum og foret med luksus fleece. Fås med gunmetal eller rosegold hardware.

 • AEquipt La Vita Grime
  AEquipt La Vita Grime
  Vælg muligheder

  Lækker grime i portugisisk kalveskind med hvide syninger.

  Tilbud
 • Mink Horse grime i smidigt læder
  Mink Horse grime i smidigt læder
  Vælg muligheder

  Lækker lædergrime i blødt og smidigt læder fra Mink Horse.

Viser alle 7 resultater

Grimer til enhver anledning

Grimen er nok den del af udstyret, som oftest bruges. Den bruges hver gang hesten skal transporteres, på folden, på staldgangen, i trailen og meget mere. En grime som hesten går med på folden, bør kunne tåle at få skidt og jord på sig. Til specielle anledninger som stævner, kan man godt give hesten en flot grime på, blandt andet med lammeskind eller i læder. Her vil man typisk bare bruge grimen under opsadlingen eller i traileren på vej til stævnet.

Som foldgrime anbefaler vi, at der vælges en grime som er komfortabel for hesten, så den kan gå med den hele dagen. Den skal dog også kunne tåle at blive beskidt.

Husk altid at sætte et træktorv fast til grimen, da det vil være lettere at styre hesten end hvis man blot har fat i grimen. På den måde sørger du for at opnå den størst mulige sikkerhed for dig og din hest.

Det er vigtigt, at grimen passer præcis til hesten, så den ikke gnaver eller generer den nogen steder.

Sider næseremmen for højt, kan den gnave på hestens kindben, og sidder næseremmen for lavt risikerer man at skulle på jagt efter en grime, der er trådt langt ned i mudderet på folden.

Næseremmen må dog ikke være for stram. Hvis næseremmen er for stram, kan den hindre hestens tyggefunktion. Derfor er det vigtigt, at en grime kan justeres både op og ned og ud og ind. Ikke to hestehoveder er ens..

Bør man tage hestens grime af i boksen?

Det er forskelligt hvorvidt folk foretrækker at tage grimen af, når hesten står inde i boksen. Det er mest behagligt for hesten, at få grimen af og have hovedet helt frit. Det kan også være farligt hvis grimen sætter sig fast i noget på boksen, og hesten ikke kan komme fri. På den anden side kan der også argumenteres for, at hvis hesten kommer ud af boksen, kan det være sværere at få fat på den igen, hvis grimen er blevet taget af.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top