✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Sadelpad

Et sadelpad kan med fordel benyttes mellem sadelunderlag og sadel, for at trykabsorbere, samt lette presset på hestens ryg. Paddet kan endvidere benyttes til at korrigere, således at sadlen ligger helt korrekt på hesten. På den måde giver paddet hesten de bedste forudsætninger for at yde sit bedste, med en rytter i sadlen. Sadelpads fås i forskellige varianter, nogle foretrækker memory skum, og andre det traditionelle lammeskind. Sørg for hestens komfort med et sadelpad fra vores sortiment, fra kendte kvalitetsmærker. Se blandt andet det populære og anerkendte Mattes half pad, som du selv designer via vores online konfigurator. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment, således at det er muligt at finde det udstyr som du netop står og mangler. Har du spørgsmål til vores sortiment eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser alle 15 resultater

 • Acavallo gel pad med gel på begge sider, således at både hest og rytter nyder fordel af den stødabsorberende og skridsikre gel.

  Vælg muligheder
 • Acavallo pad med memoryskum, som kan korrigeres, således at det tilpasses den pågældende hest.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Wither Free Hexa Gel Pad m. Memoryskum er et effektivt pad, som skåner hestens ryg. Hestens manke ligger fri for paddet, således at der ikke lægges et pres på manken.

  Vælg muligheder
 • Ortho-Coccyx Seat Saver Jump Drilex virker stødabsorberende, og er særligt designet til at lette belastningen på rytterens haleben. Læs mere nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Seat Saver Jump “Gel Out” er designet til at skåne rytterens nedre ryg og lænd de stød, som kan komme op igennem kroppen under ridningen. Paddet hjælper endvidere rytteren med at bevare en god kontakt til sadlen. Læs mere nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Memory Foam Half Pad er perfekt til at fordele trykket, og lette presset på hestens ryg. Fås i Str. M og L. Læs mere nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Therapeutic Soft Gel Pad med lammeskind yder en optimal trykabsorbering, luftventilering og stabilisering af sadlen. Fås i sort og transparent med naturfarvet lam. Læs alt om paddet nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Therapeutic Soft Gel Pad med lammeskindskant yder en optimal trykabsorbering, luftventilering og stabilisering af sadlen. Fås i sort og transparent med naturfarvet lam. Læs alt om paddet nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Air Release Soft Gel Pad virker trykabsorberende og er skridsikkert. De store “bikube” huller og ekstra plads til rygradden skaber en forøget luftventilation.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Rear Back riser løfter sadlen bagtil, og bringer rytterens balancepunkt længere frem. Endvidere virker paddet trykabsorberende og er skridsikkert. Læs mere nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Front Riser løfter sadlen fortil, og bringer rytterens balancepunkt længere tilbage. Endvidere virker paddet trykabsorberende og er skridsikkert. Læs mere nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Active Soft Gel Pad Light Weight, er et gelpad som hjælper med at holde sadlen på plads, og er trykabsorberende og skridsikkert. Acavallo gelpads er designet til at kunne lægges direkte mod hesten. Kommer i onesize.

  Vælg muligheder
 • Acavallo Therapeutic Soft Gel Pad yder en optimal trykabsorbering, luftventilering og stabilisering af sadlen. Fås i sort og transparent. Læs alt om paddet nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Blødt og åndbart anti-slip sadelpad med memoryskum, for ultimativ stødabsorbtion og komfort for hesten.
  Kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader. Må ikke tørretumbles.
  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

  Vælg muligheder
 • Tilbud
  Tilføj til kurv Design selv

Viser alle 15 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top