Viser alle 8 resultater

Den detaljeorienterede dressurrytter, går ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vores sortiment af dressurunderlag er nøje udvalgt til, at give den bedste kombination af kvalitet og design. Du finder både dressurunderlag med funktioner som svedabsorbtion, trykaflastning og ventilation, hvilket giver hesten de bedste forudsætninger for at præstere optimalt i dressurdisciplinen. I dressuren er det essentielt at ride med et underlag, som har en korrekt pasform og er skridsikkert, således at man undgår unødige gener under ridningen. Ydermere er det essentielt at vælge et underlag, som matcher præcis din stil. I vores sortiment finder du designs som matcher enhver smag, hvad end du præfererer et minimalistisk stilrent look, eller ønsker at sætte dit eget helt personlige præg på underlaget. Det er muligt at designe dit eget Mattes dressurunderlag i uovertruffen kvalitet, via vores online konfigurator. Her er det muligt at udfolde sin kreativitet, og realisere de specifikke ønsker man har til design.

499,00 kr.
599,00 kr.
375,00 kr.
599,00 kr.
Tilbud
479,00 kr.599,00 kr.
399,00 kr.

Kvalitets dressurunderlag

Et dressurunderlag skal foruden at besidde en høj slidstærk kvalitet, være elegant og stilrent. Hvad end du leder efter et godt træningsunderlag eller et hvidt stævneunderlag, har vi et udvalg af kvalitets dressurunderlag som besidder disse egenskaber. Endvidere har du mulighed for at designe dit eget Mattes dressurunderlag med vores online konfigurator. Her er det kun fantasien som sætter grænser, idet du kan vælge alt fra underlagets materiale, til farven på pipingen. Du har endvidere mulighed for at give dit underlag et personligt touch, ved at få broderet eget logo eller skrift på siden.

Hvidt dressur underlag

I vores sortiment af dressurunderlag, finder du naturligvis et udvalg af hvide dressur underlag til stævnebrug. Underlagene kommer i forskellige varianter, hvori der både findes klassiske, simple quiltet sadelunderlag, samt underlag med memoryskum, og underlag med pipings og som giver lidt ekstra bling til stævnesættet. Underlaget kan nemt matches med hvide bandager, samt stævnetøj, således at du og hesten kan bære et elegant look, og skille jer ud på stævnebanen.

Dressur underlag tilbud

Vi opdaterer løbende vores dressur underlag tilbud, alt efter hvilke kampagner som kører, sæsonen, samt udgående varer. Så hold godt øje på webshoppen efter et godt tilbud på dressurunderlag.