✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Se vores udvalg af islænderunderlag og sadelformede underlag. Det er vigtigt at benytte et sadelunderlag, som har en korrekt pasform, er i stand til at absorbere sved, samt er skridsikkert. Dette skaber de bedste forudsætninger for, at kunne sikre hesten velvære under ridningen. Samtidig er det vigtigt at kunne vælge et islænderunderlag, som passer præcis til din stil. Vi har blandt andet de fine underlag fra Mink Horse som kommer i forskellige farver. Ydermere er det muligt at designe sit eget Mattes islænderunderlag. Her kan du sætte dit helt eget præg på underlaget, og vælge designet ud fra dine specifikke ønsker. Du kan blandt andet vælge farven på kantbåndet, pipings, samt hvorvidt du vil have lammeskind på eller ej. Har du spørgsmål til vores islænderunderlag og sadelformede underlag, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 10 resultater

 • Det ultimative sadelunderlag fremstillet med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbering.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Tilføj til kurv Design selv
 • Tilbud
  Tilføj til kurv Design selv
 • Design dit eget islænder lammeskindsunderlag med Mattes. Se også videoen nedenfor og kontakt os endelig, hvis du er i tvivl! Mattes produkter bliver specialfremstilles efter kundens ønsker, og der kan derfor forekomme en leveringstid op til 5 uger.

  Vælg muligheder
 • Lækkert saddelunderlag i et smart look, med cut back-facon ved forsvidslen, der giver ekstra frihed ved manken. Underlaget er samtidig udført med en vævet underside, som holder fugt væk fra hesten under ridning samtidig med at underlaget ikke glider.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Kvalitets sadelunderlag i mørkegrøn, med memoryskum i sadellejet for ekstra trykabsorbering som skåner hestens ryg.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Lækkert sadelunderlag i absolut højeste kvalitet med memory-skum i sadellejet, der giver trykfordeling og stødabsorbering.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • “State of the Art” Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet, som fordeler trykket, og skåner hestens ryg. Her i hvid/creme med gylden og silver piping.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • MmAir kvalitets sadelunderlag i antracit grå, med memoryskum i sadellejet, for ekstra trykabsorbering, som virker skånsomt for hestens ryg.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • “MmAir” Sadelunderlag sort. Et underlag i højeste kvalitet, med memoryskum i sadellejet for ekstra trykabsorbering, som skåner hestens ryg. Underlaget har sølv piping.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder

Viser alle 10 resultater

Islænderunderlag med lammeskind

I vores udvalg af sadelunderlag, finder du et udvalg af islænderunderlag med lammeskind. Fordelen ved at vælge denne type underlag er, at underlaget yder en høj trykabsorbering, således at belastningen på hestens ryg mindskes. Dermed føler hesten sig godt tilpas, og får de bedste forudsætninger for at kunne præstere sit ypperste med rytteren i sadlen. Derudover har lammeskindet den funktion, at det virker fugttransporterende med sin høje ventilationsevne, og dermed kan absorbere sveden væk fra hestens ryg. Lammeskindet kan både vælges på undersiden, samt med forkant og bagkant på oversiden, således at sadlen bliver liggende korrekt position.
En anden grund til at vælge islænderunderlag med lammeskind er endvidere, at lammeskindet forhindrer underlaget i at slide, gnave eller give mærker på hesten.

Islænderunderlag med trykabsorbering

Det er utroligt vigtigt at sørge for at hesten er tilpas, og ikke udsættes for gener eller for høj belastning under ridningen. Således kan hesten præstere sit bedste, og skabe gode resultater. I vores sortiment af islænderunderlag, finder du et udvalg af trykabsorberende underlag med memoryskum i sadellejet. Disse underlag er et alternativ til at kombinere sadelunderlag med et pad, og giver derfor en dobbeltfunktion i et produkt.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top