Viser alle 3 resultater

Se vores udvalg af islænderunderlag og sadelformede underlag. Det er vigtigt at benytte et sadelunderlag, som har en korrekt pasform, er i stand til at absorbere sved, samt er skridsikkert. Dette skaber de bedste forudsætninger for, at kunne sikre hesten velvære under ridningen. Samtidig er det vigtigt at kunne vælge et islænderunderlag, som passer præcis til din stil. Vi har blandt andet de fine underlag fra Mink Horse som kommer i forskellige farver. Ydermere er det muligt at designe sit eget Mattes islænderunderlag. Her kan du sætte dit helt eget præg på underlaget, og vælge designet ud fra dine specifikke ønsker. Du kan blandt andet vælge farven på kantbåndet, pipings, samt hvorvidt du vil have lammeskind på eller ej. Har du spørgsmål til vores islænderunderlag og sadelformede underlag, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes Lammeskindsunderlag Islænder model

Fra: 449,00 kr.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes sadelformet underlag med lammeskind

1.099,00 kr.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes sadelformet underlag uden lammeskind

399,00 kr.

Islænderunderlag med lammeskind

I vores udvalg af sadelunderlag, finder du et udvalg af islænderunderlag med lammeskind. Fordelen ved at vælge denne type underlag er, at underlaget yder en høj trykabsorbering, således at belastningen på hestens ryg mindskes. Dermed føler hesten sig godt tilpas, og får de bedste forudsætninger for at kunne præstere sit ypperste med rytteren i sadlen. Derudover har lammeskindet den funktion, at det virker fugttransporterende med sin høje ventilationsevne, og dermed kan absorbere sveden væk fra hestens ryg. Lammeskindet kan både vælges på undersiden, samt med forkant og bagkant på oversiden, således at sadlen bliver liggende korrekt position.
En anden grund til at vælge islænderunderlag med lammeskind er endvidere, at lammeskindet forhindrer underlaget i at slide, gnave eller give mærker på hesten.

Islænderunderlag med trykabsorbering

Det er utroligt vigtigt at sørge for at hesten er tilpas, og ikke udsættes for gener eller for høj belastning under ridningen. Således kan hesten præstere sit bedste, og skabe gode resultater. I vores sortiment af islænderunderlag, finder du et udvalg af trykabsorberende underlag med memoryskum i sadellejet. Disse underlag er et alternativ til at kombinere sadelunderlag med et pad, og giver derfor en dobbeltfunktion i et produkt.