✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se alle vores forårsfavoritter lige her!

Kombi underlag

Et kombi underlag i høj kvalitet, skaber gode forudsætninger for dig og din hest, når det gælder om at præstere optimalt, i flere forskellige discipliner. Kombi underlaget gør et exeptionelt job ved at være en to-i-en løsning, som kan benyttes til spring såvel som dressur, uanset hvilken slags sadel der tages i brug. I vores udvalg finder du kombi underlag, med forskellige funktioner til ethvert behov. Du finder både kombi underlag som virker trykaflastende, svedabsorberende og luftventilerende. Ydermere findes vores kombiunderlag i forskellige designs, som matcher enhver smag. Vores vision er at udbyde et udvalg af underlag i høj kvalitet, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det er muligt at designe sit eget unikke Mattes underlag i uovertruffen kvalitet, med vores online konfigurator. Her er det muligt at sætte et personligt præg på sit underlag, således at det passer præcis til ens stil.

Viser alle 7 resultater

 • WeatherBeeta Elite Saddle Pad WeatherBeeta saddle pad WeatherBeeta all purpose saddle pad all purpose saddle pad saddle pad
  WeatherBeeta Elite Saddle Pad WeatherBeeta saddle pad WeatherBeeta all purpose saddle pad all purpose saddle pad saddle pad
  Vælg muligheder
  • Blød og holdbar yderside af polyester-ruskind, som holder din hest kølig, tør og behagelig.
  • Åndbar mesh-rygkant til ekstra luftstrøm og klæbende silikone-logo for at reducere sadelglidning.
  • Maskinvask ved 30 grader. Må ikke tørretumbles.
 • Mattes Eurofit underlag uden lammeskind
  Mattes Eurofit underlag uden lammeskind
  Tilføj til kurv Design selv
 • Mattes schabrack underlag uden lammeskind
  Mattes schabrack underlag uden lammeskind
  Tilføj til kurv Design selv
 • Mattes schabrack underlag med lammeskind
  Mattes schabrack underlag med lammeskind
  Tilføj til kurv Design selv
 • Mattes Eurofit underlag med lammeskind
  Mattes Eurofit underlag med lammeskind
  Tilføj til kurv Design selv
 • Mink Horse “MmAir” Sadelunderlag – Mørkegrøn
  Mink Horse “MmAir” Sadelunderlag – Mørkegrøn
  Vælg muligheder

  Kvalitets sadelunderlag i mørkegrøn, med memoryskum i sadellejet for ekstra trykabsorbering som skåner hestens ryg.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Mink Horse “MmAir” Sadelunderlag – cremehvid
  Mink Horse “MmAir” Sadelunderlag – cremehvid
  Vælg muligheder

  “State of the Art” Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet, som fordeler trykket, og skåner hestens ryg. Her i hvid/creme med gylden og silver piping.
  Størrelsesguide

  Tilbud

Viser alle 7 resultater

Kombi underlag til enhver disciplin

Et kombi underlag kan være fordelagtigt at vælge, såfremt du ønsker at anskaffe dig et underlag som kan benyttes både til spring og dressur, uanset om det er en kombi-, spring-, eller dressursadel du har. Underlaget er designet med en udformning, som gør at det kan ligge under flere forskellige typer af sadler. I vores udvalg af kombi underlag finder du både underlag med memoryskum, lammeskind samt at du har muligheden for at designe dit helt eget.

Kombi underlag med lammeskind

Som en del af det faste sortiment af sadelunderlag, findes der forskellige kombi underlag med lammeskind. Således kan du vælge et underlag både med lammeskind i sadellejet, samt på oversiden både for- og/eller bag. Lammeskindet yder en høj trykabsorbering, og skåner dermed hestens ryg. Derudover har lammeskindet en unik evne til at ventilere, således at sveden fra hestens ryg transporteres væk. Desuden forhindrer lammeskindet at hesten får trykmærker, eller slid fra underlaget.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top