Viser alle 5 resultater

Et kombi underlag i høj kvalitet, skaber gode forudsætninger for dig og din hest, når det gælder om at præstere optimalt, i flere forskellige discipliner. Kombi underlaget gør et exeptionelt job ved at være en to-i-en løsning, som kan benyttes til spring såvel som dressur, uanset hvilken slags sadel der tages i brug. I vores udvalg finder du kombi underlag, med forskellige funktioner til ethvert behov. Du finder både kombi underlag som virker trykaflastende, svedabsorberende og luftventilerende. Ydermere findes vores kombiunderlag i forskellige designs, som matcher enhver smag. Vores vision er at udbyde et udvalg af underlag i høj kvalitet, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det er muligt at designe sit eget unikke Mattes underlag i uovertruffen kvalitet, med vores online konfigurator. Her er det muligt at sætte et personligt præg på sit underlag, således at det passer præcis til ens stil.

499,00 kr.
599,00 kr.
599,00 kr.
475,00 kr.
399,00 kr.

Kombi underlag til enhver disciplin

Et kombi underlag kan være fordelagtigt at vælge, såfremt du ønsker at anskaffe dig et underlag som kan benyttes både til spring og dressur, uanset om det er en kombi-, spring-, eller dressursadel du har. Underlaget er designet med en udformning, som gør at det kan ligge under flere forskellige typer af sadler. I vores udvalg af kombi underlag finder du både underlag med memoryskum, lammeskind samt at du har muligheden for at designe dit helt eget.

Kombi underlag med lammeskind

Som en del af det faste sortiment af sadelunderlag, findes der forskellige kombi underlag med lammeskind. Således kan du vælge et underlag både med lammeskind i sadellejet, samt på oversiden både for- og/eller bag. Lammeskindet yder en høj trykabsorbering, og skåner dermed hestens ryg. Derudover har lammeskindet en unik evne til at ventilere, således at sveden fra hestens ryg transporteres væk. Desuden forhindrer lammeskindet at hesten får trykmærker, eller slid fra underlaget.