Viser alle 5 resultater

Fordene ved at benytte et lammeskindsunderlag er, at du ikke behøver at benyte et sadelpad under sadlen. Ydermere virker lammeskindet svedabsorberende, hvorfor det kan anbefales at benyttes direkte mod hesten. Med et lammeskindsunderlag, letter du endvidere trykket fra hestens ryk, hvilket mindsker belastningen og skaber velvære for hesten under ridningen. Det er vigtigt at forsyne sig med et sadelunderlag som ligger rigtigt, med en korrekt pasform, anatomisk udformning og skridsikkerhed. Dette sikrer de gode forudsætninger for, at hesten kan præstere optimalt under ridningen. I vores udvalg er disse kvaliteter kombineret med nogle flotte designs til enhver smag, så det ikke er nødvendigt at gå på kompromis med sine personlige præferencer. Se blandt andet de fantastiske Mattes underlag med lammeskind. Her er det muligt at realisere sine specifikke ønsker, ved at designe underlaget helt fra bunden. Du vælger selv form, farver, pipings, lammeskindets placering og meget mere.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes Lammeskindsunderlag Islænder model

Fra: 449,00 kr.
599,00 kr.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes sadelformet underlag med lammeskind

1.099,00 kr.
599,00 kr.

Lammeskindsunderlag

Underlag med lammeskind er et super alternativ til at kombinere sadelunderlaget med et lammepad. Lammet kan absorbere 8 gange sin egen vægt i fugt, hvorfor det er særligt fordelagtigt at lægge det, i direkte kontakt med hestens pels. Et underlag med lammeskind yder endvidere en fantastisk trykabsorbering, således at hestens ryg skånes. Lammeskindsunderlag kan ligeledes forhindre slid på hestens ryg med sin bløde overflade, således at hesten føler sig komfortabel og tilpas.
Det kan anbefales at kombinere lammeskinsunderlaget med en lammeskindsgjord, som på samme måde forhindrer hesten i at påføre sig gnave- og slidsår og føles yderst komfortabel for hesten under ridningen.

Design selv lammeskindsunderlag

På ProHorse.dk er det muligt at designe sit helt eget underlag med lammeskind, via vores online konfigurator. Således kan du vælge hvorvidt underlaget skal være med lammeskind både under og på oversiden, samt hvorvidt der skal være en kant foran, bagpå eller begge dele. Endvidere kan du vælge selve underlagets design, fra top til bund i forhold til hvilket materiale, farve, pipings mv. som du ønsker.