✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Stigremme

Stigremme skal føles som et usynligt element, så rytteren opnår maksimal komfort under ridningen. Det er vigtigt at de ikke generer rytteren under ridning. Herudover skal de være stærke og kunne modstå de stød og den vægt de må blive udsat for. De skal selvfølgelig passe til din sadel, både i farven og designet. Vi har nogle meget basic designet stigremme, som passer til stort set alle sadler. Du har altså rig mulighed for at finde dine kommende stigremme her på siden. Vi forhandler kun de bedste, når det kommer til komfort og kvalitet. Har du nogle spørgsmål til vores stigremme, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 3 resultater

 • Classic Wide Stigremme er Freejumps svar på en klassisk stigrem, med ekstra bredde på 35 mm, som giver rytteren suveræn komfort. Stigremmene er særligt velegnet til Freejump Soft Up Classic Stigbøjler med sit brede øje. Læs alt om remmene nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Freejump Single Strap Stigremme er kendetegnet for sit innovative design, med sin ekstra bredde, som giver rytteren suveræn komfort, og som forhindrer stigremmen i at dreje rundt under ridning. Stigremmene er yderst justerbare, med sin korte afstand mellem hullerne. Læs alt om remmene nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse læder stigremme med nylon indsatser og sølvspænder.

  Tilbud
  Vælg muligheder

Viser alle 3 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top