✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Stigremme

Stigremme skal føles som et usynligt element, så rytteren opnår maksimal komfort under ridningen. Det er vigtigt at de ikke generer rytteren under ridning. Herudover skal de være stærke og kunne modstå de stød og den vægt de må blive udsat for. De skal selvfølgelig passe til din sadel, både i farven og designet. Vi har nogle meget basic designet stigremme, som passer til stort set alle sadler. Du har altså rig mulighed for at finde dine kommende stigremme her på siden. Vi forhandler kun de bedste, når det kommer til komfort og kvalitet. Har du nogle spørgsmål til vores stigremme, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 2 resultater

 • Freejump Classic Wide Stigremme
  Freejump Classic Wide Stigremme
  Vælg muligheder

  Classic Wide Stigremme er Freejumps svar på en klassisk stigrem, med ekstra bredde på 35 mm, som giver rytteren suveræn komfort. Stigremmene er særligt velegnet til Freejump Soft Up Classic Stigbøjler med sit brede øje. Læs alt om remmene nedenfor.

 • Freejump Single Strap Progrip Stigremme
  Freejump Single Strap Progrip Stigremme
  Vælg muligheder

  Freejump Single Strap Stigremme er kendetegnet for sit innovative design, med sin ekstra bredde, som giver rytteren suveræn komfort, og som forhindrer stigremmen i at dreje rundt under ridning. Stigremmene er yderst justerbare, med sin korte afstand mellem hullerne. Læs alt om remmene nedenfor.

Viser alle 2 resultater

Stigremme

Stigremmes formål er at forbinde stigbøjlerne med sadlen. Det er vigtigt at stigremmene er i et solidt materiale, som ikke risikerer at knække under ridningen. De er typisk produceret i læder, men hos Freejump ses blandt andet også, at der er anvendt materialer som russkind på indersiden, for at skåne sadlen for slidemærker.

Pleje af stigremme

Som udgangspunkt skal stigremme plejes med almindelig læderfedt. Dog kan for meget fedt også være en ulempe, fordi remmene kan blive for bløde og i værste tilfælde knække, hvis de får for meget fedt. Det er vigtigt også at give sadlen fedt jævnligt, i det område hvor remmene ligger, da de kan slide på sadlen.

Hvor lange skal dine stigbøjler være?

Hvilket hul du skal sætte dine stigremme i, kommer an på dine bens længde. Er du i tvivl om hvor lange dine stigbøjler skal være, kan du prøve følgende:

Hold armen strakt med stigremmen langs undersiden af armen hele vejen til armhulen. Stigremmen skal have cirka samme længde, som der er fra din fingerspids til armhulen. Disse mål passer til spring/allround ridning. Rider du i dressursadel skal stigbøjlerne som regel være en del længere.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top