Viser alle 9 resultater

Et par gode tøjler, er noget af det vigtigste, for at kunne bevare kontrol samt skabe sikkerhed under ridningen. Et par tøjler, som hverken slider på fingrene, giver vabler eller knækker. Men også nogle som man kan have et ordentligt greb om. Derfor har vi på ProHorse.dk udvalgt de bedste tøjler, så du som rytter ikke har noget at være bekymret for. I vores udvalg finder du blandt andet lædertøjler, gummitøjler, flexi-griptøjler og almindelige vævede tøjler, som matcher de forskellige trenser, som kan findes her på siden, fra samme mærker. Tøjlerne fås blandt andt fra mærkerne A-Equipt, WeatherBeeta og Mountain Horse, som alle producerer sine læderprodukter i blødt europæisk læder. Der er en type tøjle til enhver smag og ethvert formål. Har du spørgsmål eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

449,00 kr.

Tilbehør til hesten

Hansbo Sport Indspændingstøjler

349,00 kr.
749,00 kr.
Tilbud

A Equipment trenser

A Equipt Olympic Tøjler Web

279,00 kr.
Tilbud

A Equipment trenser

A Equipt Agenda Gummitøjler

359,00 kr.
Tilbud

A Equipment trenser

A Equipt Agenda canvas Tøjler

279,00 kr.349,00 kr.

Tøjler er en vigtig del af udstyret, som har stor indflydelse på rytterens evne til at styre hesten og holde kontakten. Denne er nemlig bindeleddet mellem rytterens hånd og bidet.

Gummitøjler

Gummitøjler er et godt alternativ til den klassiske canvas tøjle. Tøjlerne føles bløde og fleksible i rytterens hånd. Ligeledes får man et godt greb om en gummitøjle, så de ikke glider ud af hånden. Dette er super vigtigt, da det både kan være generende og farligt hvis de glider ud af hånden under ridningen.

Tøjler med stoppere

Tøjler med stoppere kan være smarte at benytte, da de sørger for at rytterens hånd ikke glider. På den måde bevarer man den samme kontakt til hestens mund, og behøver ikke at samle tøjlerne op. Stopperne er lavet som små ”dutter” på tøjlen, som man kan gribe hånden fat om.

I vores udvalg finder du både tøjler i canvas, gummi og læder. Således er der noget til enhver smag. Det er nemlig meget individuelt, hvad der foretrækkes. Det er derfor vigtigt at holde på nogle forskellige tøjler, og finde ud af hvilken slags man foretrækker at ride med. Det kan nemlig have indflydelse på hvordan rytteren fører sin hånd.

I vores udvalg finder du forskellige tøjler som matcher vores trenser fra samme mærker. En trense vil nemlig typisk købes uden tøjler, så disse skal købes separat. De fås i forskellige størrelser, som bestemmer hvor lange de er.