Her finder du alt i rideudstyr til rytteren. Herunder ridetøj, ridestøvler, ridehjelme, ridehandsker og meget mere. Som rytter er det enormt vigtigt, at du har udstyret på plads når du sætter dig i sadlen. Det er nemlig både vigtigt at have noget udstyr på som sidder godt, men også at det er sikkert. På den måde får du det største udbytte ud af din ridetur, og sørger for at mindske de risici der er forbundet med ridning mest muligt.

Rideudstyr til rytteren

Når man, som de fleste ryttere gør, bruger mange timer i sit ridetøj og med sit udstyr, er det vigtigt, at det har en god pasform og er behageligt samt funktionelt at have på – og så gør det ikke noget, at det samtidig ser smart og lækkert ud.

De kriterier lever alle vores produkter til rytteren op til.

Tag nu for eksempel Scharf-ridehjelmene. De lever op til de nyeste VG01-krav, hvor sikkerheden er i top. Samtidig er hjelmen meget lette, så man knap mærker, man har den på. Pasformen reguleres med en knap bagpå, så hjelmen tilpasser sig din hovedform og -størrelse helt nøjagtigt.

Som en ekstra feature har hjelmen udtageligt og vaskbart indtræk – slut med sure og ildelugtende ridehjelme, det er umuligt at rengøre!

Samtidig har Scharf-ridehjelmene et lækkert, eksklusivt design – og de kan bestilles med håndpåsatte Swarowski-krystaller og/eller lakeret top – ”for that extra touch”.

Vores lange ridestøvler og korte jodphur-støvler fra Mink Horse er alle elegante modeller udført i ægte læder og med gummisåler, så man an gå i dem i mange timer uden at få ømme fødder.

Ridebukser i topkvalitet

Fra Mink Horse fører vi blandt andet ridebuksemodellen Equestrian Star, der har en hel formidabel pasform. Ikke alene på grund af det funktionelle, 4-vejs stretchmateriale, de er udført i, men også fordi de har et helt specielt design, hvor de er formskåret i linningen bagpå. Det betyder, at bukserne sidder højt og tæt bagpå, så man undgår, at de glider ned, når man sidder i sadlen.

Alle vores ridebukser har Sock Buttom – altså den tætsluttende lycramanchet om underbenet, så man undgår velcrolukningen, der alligevel går op eller sidder og gnaver under støvlen.

Poloshirts og bluser

I kategorierne poloshirts og bluser finder du funktionspolo’er fra Mink Horse. De er udført i et fugt- og svedtransporterende materiale, der holder kroppen varm og tør. Det er en fordel både på en varm sommerdag, men også inderst på en kold vinterdag. Er man først våd inderst på kroppen – så fryser man.

Indenfor bluser fører vi Merinould-bluserne fra Nathalie Fashion, der er i absolut topkvalitet. Bluserne er i et lækkert, elegant design i farver, der matcher ridebukserne.