Viser alle 4 resultater

En varm ridehue er et must i stalden om vinteren. En dag hos hesten kan nemt ende med at blive lang når man fryser. Med en ridehue eller et pandebånd i varmt strik eller fleece holder du hovedet varmt. I vores udvalg finder du forskellige flotte huer og pandebånd fra Mountain Horse. I udvalget finder du endvidere også både pandebånd til voksne og børn.

Ridehuer og pandebånd er vigtigt at bære for enhver rytter, der ønsker at holde sig varm og komfortabel, mens de rider, eller under omgangen i stalden. De er fremstillet af varme og bløde materialer, som strik, der beskytter dig mod regn og slud, samt holder dit hoved varmt i de kolde måneder.

De er også designet med tanke på ridebrug, så man kan fx få en hue som kan sættes under ridehjelmen.

Udover at være praktiske og funktionelle, er vores ridehuer også stilfulde. Vi har et stort udvalg af stilarter og farver, så du kan finde den perfekte hue til din ridegarderobe.

Så hvis du leder efter en kvalitets ridehue, skal du tjekke vores udvalg ud. Vi har ridehuer til alle behov og stilarter, så du kan finde den perfekte hue til din rideoplevelse. Med en af vores ridehuer vil du være godt forberedt til enhver form for vejr, så du kan ride med sikkerhed og komfort.

Huer og pandebånd

Mountain Horse Abby Hue

149,00 kr.

Huer og pandebånd

Mountain Horse Tove Halsedisse

169,00 kr.

Huer og pandebånd

Mountain Horse Illusion Hue

219,00 kr.

Huer og pandebånd

Mountain Horse Tove Hue

179,00 kr.

Varme ridehuer og pandebånd

Med en hue eller pandebånd, holder du hovedet varmt under de lange kolde dage om vinteren. Du kan ligeledes supplere med en varm vinter ridejakke, vinterstøvler eller vinterhandsker. Vi har et stort udvalg af vintervarer, således at du kan komme varmt og tørt igennem den danske vinter.