Viser alle 5 resultater

Find et par læder leggings i uovertruffen kvalitet og design, som kan benyttes sammen med dine foretrukne jodhpurs. Kombinationen er jodhpurs og læder leggings er en perfekt løsning, til rytteren som ønsker et blødere alternativ til den traditionelle ridestøvle, og ønsker mere bevægelsesfrihed.

549,00 kr.
399,00 kr.
499,00 kr.
995,00 kr.
1.295,00 kr.

Læder leggings til at kombinere med jodhpurs

Læder leggings medfører den samme effekt, som en almindelig ridestøvle, med sit funktionelle læder, men giver benet mere frihed. Du kan med fordel vælge et par leggings, som matcher et par af vores jodhpurs fra samme mærker. Find et par leggings i netop dit ønskede design. Læderet giver en god kontakt til sadlen, og forhindrer dit ben i at sidde og glide. Således kan du præstere dit bedste under ridningen og få den bedste indvirkning med schenklen. Læder leggings bør passes og plejes som almindelige læder ridestøvler ofte, for at de holder længst muligt. Til et par læder leggings bør du investere i et par gode korte ridestøvler / jodhpurs, som matcher dine leggings fra samme mærker. Vi har blandt andet et stort udvalg af korte ridestøvler fra Mountain Horse, både med lynlås, snører og elastik.

Imiteret læder leggings

I vores udvalg finder du veganske læder leggings, som er fremstillet i imiteret læder. De har den samme gode effekt som de traditionelle, og er super nemme at rengøre. Med et par imiteret læder leggings, tager du et dyrevenligt og bæredygtigt valg, uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten. Endvidere fås Mountain Horse veganske leggings også som ridestøvler, hvis man foretrækker en klassisk støvle i stedet.

Hos ProHorse går vi meget op i komfort og funktionalitet, samtidig med at prisen skal være til at være med på for alle. Derfor finder du kun rideudstyr, som er nøje udvalgt fra kvalitetsbrands. Der findes noget til enhver rytters smag, hvad end du rider spring, dressur, military, eller en helt tredje disciplin. Vi har også rideudstyr fra børnestørrelser til 3XL, og i mange forskellige stilarter. Er du til det minimalistiske eller det mønstrerede og farverige, er der helt sikkert noget til dig selv eller din hest, som du kunne være interesseret i.