✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Overtræksbukser

I Danmark kan et par overtræksbukser være guld værd. Man ved aldrig, hvordan vejret har tænkt sig at være, derfor kan et par overtræksbukser nemt redde din dag i stalden, turen til stævnet og generelt i kolde tider. Er du ikke bruger af et par endnu, vil du hurtigt finde ud af, at du har manglet dem længe. For om du er rytter eller bare er med i stalden, vil du elske at eje et par af vores overtræksbukser. Vi har et lille udvalg fra Mountain Horse, som er kendt for deres kvalitetssikre produkter. De har herudover lavet deres bukser i et meget diskret design, så alle kan bruge dem, mand som kvinde, rytter som hjælper. Har du nogle spørgsmål til vores overtræksbukser, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 3 resultater

 • Mountain Horse Artax Softshell Bukser Unisex
  Mountain Horse Artax Softshell Bukser Unisex
  Vælg muligheder

  Ultimative softshell-overtræksbukser, fremstillet i et vandafvisende, vindtæt og åndbart stof, med silikoneprint ved sæde og knæ, for et bedre greb i sadlen.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Guard Team Pant Overtræksbukser
  Mountain Horse Guard Team Pant Overtræksbukser
  Vælg muligheder

  Funktionelle vand-, vindtæt og åndbare unisex overtræksbukser.
  Fuldtapet, WPS 5000 med silikongreb på sædet.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse overtræksbukser
  Mountain Horse overtræksbukser
  Vælg muligheder

  Overtræksbukser der holder dig tør når det regner. Vind- og vandtæt men stadig åndbart materiale.
  Størrelsesguide

Viser alle 3 resultater

Overtræksbukser til ridning

Med et par ride overtræksbukser, kan du både færdes i stalden når det er koldt, og ride en tur i naturen, selv i regn og slud. Et par overtræksbukser kan være uundværlige på de lange kolde dage i stalden. Med et par overtræksbukser kan du ordne alt det beskidte arbejde i stalden, for derefter at sætte dig op på hesten, i dine nye fine ridebukser, som stadig er helt rene indenunder.
Et par rideovertræksbukser kan også være smarte at tage på udenpå et par hvide ridebukser, når du skal til stævne, så de ikke bliver snavsede inden stævnestart.

Det kan være utroligt koldt at sætte sig op i en iskold sadel. I vores sortiment finder du også ride overtræksbukser med grip og skind, således at du kan ride i dem. Det kan særligt være en god ide om vinteren eller når det regner, så du ikke er forhindret i at ride på tur i dårligt vejr.

 

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top